Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig viselnéd ezt el a párodnak?

Figyelt kérdés

Ha tudod, hogy jelenleg egy nagyon stresszes időszaka van, komplexusok jelentkeznek nála, stb, akkor meddig viselnéd el, illetve elviselnéd-e, ha úgy beszélne veled mint egy kutyával?

Részletezni nem szeretném, de a mai eset nem az első volt, amikor nagyon durván beszélt velem.

Utána bocsánatot kér (vagy néha nem is kér, csak annyit mond saját magára hogy egy bunkó, mert bocsánatot kérni nagyon büszke), de szerintem ez akkor sem tudja eltüntetni az emberből azokat a dolgokat amiket mondott.

Vélemények?

2012. szept. 5. 21:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Első alkalommal szépen kérném, hogy ember módjára kezeljen. Második alkalommal ráparancsolnék. Harmadik alkalommal visszakapná. Három a magyar igazság + 1 a ráadás: bármennyire is szeretném, csinálja ezt mással.
2012. szept. 5. 21:58
 2/6 anonim ***** válasza:
passzolok nem tom a pontos szitut..Mégis meddig megy el a sértegetéssel...ilyenek
2012. szept. 5. 21:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem büszke, hanem gőgös. Nem tisztel téged, akkor ki tudná préselni magából, hogy "bocsánat".

Én nem sokáig viselném el neki. Az én páromnak annak idején egyszer kellett szólnom mikor nagyon durván paraszt volt olyan dolog miatt, amiről nem én tehettem.

2012. szept. 5. 21:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Én szerény személyes véleményem, hogy a nő akkor jó, ha úgy bánik velem mint a felmosóvödörrel. Ha gyenge, akkor addig engedékenykedik, míg ha törik, ha szakad, és ugye akkor már nem lehet Drákói szigorral kezelni a helyzetet. Verd meg és jó lesz minden, te imposztor.
2012. szept. 5. 22:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Stresszes idoszakban mindenki kicsit kifordul magabol. Valamennyit ezekbol le kell nyelni egyszeruen mindkettotok erdekeben. De ha nagyon eldurvul a dolog es mar nem csak annyi, hogy erezheto a feszultseg es nem olyan szepen fogalmaz, mint egyebkent nyugodtabb idoszakaban (ezen nem tud segiteni valoszinuleg), hanem esetleg megjegyzeseket tesz rad (barmelyen olyan, hogy te ilyen vagy olyan vagy), akkor erre tapints ra, hogy elmondhatja, hogy mi baja van, akar veled, de ne minositsen (es te se ot, mert ez minden esetben megalazo). Ha nagyon bunko, akkor ne vedd fel a kesztyut, hanem mondd meg neki, hogy ne beszeljen veled igy akkor sem, ha ideges, mert nem te tehetsz rola. Ha ugy latod, hogy mindennel baja van, akkor kerdezd meg tole, hogy mivel segithetnel, esetleg hozz neki egy sort, vagy csak hagyd egyedul, amikor az ember stresszes sokszor csak erre vagyik a legjobban, es ez nem azt jelenti, hogy veled nem erzi jol magat, csak eppen most lehet, hogy teged is egy plusz pupnak lat neha a hatan. Az a lenyeg, hogy szeretettel probaljatok meg atveszelni ezt az idoszakot es neked sem kell mindent elturnod, de nagy lelkizesbe nem erdemes most belemenned, sem vitakba. Majd ha a stresszes idoszak elmulik, akkor beszeljetek at, hogy neked mi volt nagyon rossz, es ha a jovoben ilyen van, akkor hogyan kezeljetek a helyzetet. Mi mindketten ilyenek vagyunk a parommal es meg jonehanyan szerintem hasonloan, lehet ezt is ugy kezelni, hogy azert komolyabban senki ne seruljon lelkileg.
2012. szept. 5. 22:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire szeret, és mit tesz meg értem. Ha csak néha van tesztoszteron túltengése, egyébként meg kenyérre lehet kenni, és babusgatni lehet, akkor egyáltalán nem gond, olyankor magára hagynám. Na de nem érzem, hogy fontos vagyok neki, akkor lapát.
2012. szept. 6. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!