Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ezek már nem fontosak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ezek már nem fontosak a mai világban?

Figyelt kérdés

Szerelem, komoly kapcsolat, boldogság, házasság, gyerekek, unokák, együtt megöregedni.

Ezek már a múlté? Senki nem vágyik rá?

2012. szept. 5. 20:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
de fontosak, csak túl unalmas vagy ahhoz, hogy valaki ezeket akarja veled
2012. szept. 5. 20:48
 12/23 anonim ***** válasza:

Fiúk, ezek már nem fontosak a mai világban?

Szerelem, komoly kapcsolat, boldogság, házasság, gyerekek, unokák, együtt megöregedni.

Ezek már a múlté? Senki nem vágyik rá?

2012. szept. 5. 20:49
 13/23 anonim ***** válasza:
Tudod mit? Menjél gyúrni. Az mindenen segít.
2012. szept. 5. 20:54
 14/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves 11-es, de ne magadból indulj ki.

Akkor ma már ez a menő?

Buli, facebook, lógás a haverokkal, füves cigi, egy éjszakás kalandok, abortuszok, esemény utáni tabletták, siránkozás, hogy egy év alatt nem kellettél senkinek pedig 20 pasival jártál, egyedül boldogtalanul megöregedni, gondozatlan sír mélyén feküdni mert nincs senki aki gondozná.

2012. szept. 5. 20:55
 15/23 anonim ***** válasza:
Énis erre vágyok.15/L
2012. szept. 5. 21:02
 16/23 anonim ***** válasza:

Én erre vágyom és ezt is tudnám nyújtani,őszinte szeretet, komoly kapcsolatot, de az eddigi barátaimnak mégsem kellett. Nem szeretnék én sem egyedül megöregedni, de ha nincs partner ahhoz, hogy a fentiek megvalósuljanak, akkor nem tudok mit csinálni.

Persze a remény hal meg utoljára :)

22/L

2012. szept. 5. 21:09
 17/23 anonim ***** válasza:

De igen nagyon is fontos! Csak sajnos kevés manapság az ilyen fiú és lány aki erre vágyna:/ ezért is érzem magam kicsit kakukktojásnak..

17/L

2012. szept. 5. 21:17
 18/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy kicsit mártírszöveg....

vannak ilyen lányok, én is ilyen vagyok

de mi bizalmatlanabbak vagyunk óvatosabbak ,jobban megválogatjuk kivel járunk..

engem sem lehet egy szórakozóhelyen felszedni valami béna szöveggel meg egy piával...a rendes lányoknak udvarolni kell tenni a bizalomért

Ja és általában az ilyen rendesebb lányok 25 év fölött már foglaltak van hogy előbb is :) ...szóval ne add fel vannak még ilyen lányok! nem vesztünk ki :)

2012. szept. 5. 21:25
 19/23 anonim válasza:
ez egy hülye kérdés.Szinte minden ember erre vágyik,csak valószínűleg neked eddig senkid nem volt,nem vagy sikeres a nőknél és ezért ilyen hülyeségeket beszélsz..
2012. szept. 5. 21:43
 20/23 anonim ***** válasza:

Hát a legtöbb mai csajnak nem, de én ilyet szeretnék egyszer találni!:) Vannak rendes lányok akiknek ez tetszik!:)

14L

2012. szept. 5. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!