Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretem ha vele vagyok?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy fiú és amikor nem vagyok vele megőrülök és észreveszem hogy imádom, már jártunk 2-szer de egyszerűen nem működött nem tudtam megbarátkozni a gondolattal hogy járunk most szakítottam vele és megint hiányzik de ez az előző fiuimmal soha nem volt most velem nincs valami rendben vagy mégis mi van? L192012. szept. 5. 18:14
1/9 anonim válasza:
mert hülye vagy (gyertek pontozzatok leeeeeeee)
5/9 anonim válasza:
egy idióta éretlen kis p.csa vagy, az van!
6/9 anonim válasza:
nem ismersz kedves 52 %-os szóval addig ne mondj semmit
7/9 anonim válasza:
szerintem mindannyian idióták vagytok, de a kérdező a legnagyobb balf.sz!
8/9 AndreaMariann válasza:
Nem kell neked az a fiú igazán,felejtsd is el,ha nem szeretsz vele lenni,akkor minek vagy vele?
Egyébként pedig valóban éretlen vagy még.
9/9 anonim válasza:
Nem tudsz magaddal mit kezdeni! Mint egy eszetlen kis K* Pontozzatok engem is leee
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!