Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Kislány" még és ezért van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Kislány" még és ezért van?

Figyelt kérdés
Van egy 15 éves lány aki tetszik nekem... én 20 éves vagyok. A mai napon megtudtam, hogy tetszem a lánynak csak azért nem akar összejönni velem mert szerinte idős vagyok hozzá... ez az 5 év pedig szerintem nem olyan sok.. nagyon gyerekes még a lány és azért van ez igaz? :(
2009. júl. 28. 18:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%
20 évesen egy 15 éves KISLÁNYRA buksz? Azért 20 évesen már láttál egy-két dolgot. Ilyen korban sok az az 5 év szerintem nagyon.
2009. júl. 28. 20:23
 12/18 A kérdező kommentje:
szerintem is sok ilyen korban, csak az a baj h nagyon megtetszett :( de majd elfelejtem inkább. köszönöm a válaszát mindenkinek!
2009. júl. 28. 20:43
 13/18 anonim ***** válasza:
90%
hát ha nem akar 20 éves pasit 15 évesen akkor hülye...az 5 év sztem nemsok...nekem annyi idősen mindig 6-8 évvel idősebb pasik tetszettek, de nem akartak semmit. örültem volna ha egy nálam idősebb akar vmit, érettnek éreztem volna magam, de sztem télleg gyerekes a csaj-kislány... de majd mikor már késő lesz rájön h mit szalasztott el...akkor meg lehet cseszheti... de sok sikert, remélem sikerül! :)
2009. júl. 28. 21:57
 14/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2009. júl. 28. 23:14
 15/18 anonim ***** válasza:

Istenem... Manapság már a 13 éves kislányok is huszas pasikkal járnak... És nem azért, mert a pasik nem találnak maguknak csajt a saját korosztályban... De ezek a 13 éves kislányok legtöbbször úgy néznek ki, mint aki legalább 16...

5 Év szerintem nem sok... Ha kedves és figyelmes vagy vele, és nem "arra" hajtasz, akkor akármi lehet;)

2009. júl. 30. 12:32
 16/18 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszod :)
2009. júl. 30. 13:56
 17/18 anonim ***** válasza:

gondold el, hogy tényleg akarsz vele járni?

Mno elmesélem az én sztorimat. 19 évesen összejöttem egy15 éves lánnyal. Testileg ki volt fejlődve, szal k 18-nak nézett ki. Nagyon egymásba voltunk zúgva, de egyre irritálóbbak kezdtek lenni a gyerekes szeszélyei. Sokszor nem adta önmagát,pl én szerettem lógni a suliból ezért Ő is azt mondta, hogy egy csomó hiányzása van -kiderült, hogy nagyon jó tanuló, sosem hiányzott-, meg ilyenek. Lényeg, hogy gyakran nagyon gyerekesen viselkedett, néha kicsi semmiségért megharagudott rám. A vége persze a szakítás lett. Ő még mindig szeret. Én is érzek még iránta vmit-nem szerelem-, de inkább jobb ha külön vagyunk. Jha s a puszinál tovább nem jutottunk. Egyszer meg akartam csókolni de azt mondta, hogy még korai. Közben már egy hónapja jártunk.

Szal készülj fel az ilyenekre. S még benne van a pakliban az is, hogy Ő is megnő és kinyílik a csipája és elmegy, hogy próbáljon ki más pasikat is.

2009. júl. 31. 00:17
 18/18 A kérdező kommentje:

hát igen ez a másik véglet :D vannak ilyen idős korban még nagyon gyerekesen viselkedő lányok, mint pl. a te esetedben. De viszont nekem a volt bnőm mikor összejöttünk 17 voltam, ő 14 és vele szinte mindent lehetett csinálni.. szóval ebben a korban még nagyon nem lehet eldönteni egy lányról h mennyire komolyodott meg, vagy egyáltalán megkomolyodott-e már?! :)

de köszönöm a válaszod!

2009. júl. 31. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!