Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Atomanti19 kérdése:

Mit tegyek ha a barátom kimegy külföldre? Többi lent

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok összejöttem egy sráccal akit nagyon szeretek ő ki fog menni külföldre dolgozni jövőre azt mondta hogy jövőre ha le érettségiztem ki visz engem is magához

De apáék azt mondták hogy nem engednek ki ( ez anyira nem izgat )

de egy éretségivel kinn nem nagyon boldúgolnék

meg igazából még pezseg a vérem nincs sok kedvem itt hagyni a haverokat mennék még motorozni a bandával meg bulizni stb

de viszont őt is nagyon szeretem

MIT TEGYEK?

#külföld #barát #srác #ki megy #boldogulok?
2012. szept. 4. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
atomanti19 névvel 17 éves lány mi????
2012. szept. 4. 20:54
 2/4 A kérdező kommentje:
a név csak azért van mert a többi már fogalt volt
2012. szept. 4. 21:02
 3/4 anonim ***** válasza:

1 év alatt sok minden fog változni..már nem azért de a távkapcsolatoknál 90%-ban megcsalás lesz a vége főleg a férfiaknál mert nem bírunk magunkkal ha szex hiányunk van.

amúgy pedig azt tudod csinálni hogy választasz hogy mit akarsz, élni és szórakozni vagy háziaszony lenni dolgozni járni és a háztartást vezetni stb...

amúgy még van olyan lehetőséged is hogy az alatt az 1 év alatt míg nem mész ki hozzá addig kitombolod magad...

amúgy Skype-on beszélhettek....

2012. szept. 4. 21:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy év külön kicsit sok. Pár hét is az, nemhogy hónapok.

Amúgy érettségivel is kaphatsz munkát ez most attól is függ, hogy milyenek az elvárásaid. Egyetemi diplomához is kell legalább az ország hivatalos nyelvének ismerete és erről egy nyelvvizsga és még 2 nyelv ismerete és így kaphatsz rendesebb munkát.

A helyedben a szüleiddel is foglalkoznék, mert értem én, hogy kimész, de az elején csak megy a pénz. Amíg munkát kapsz és lejár a próbaidő addig is élni kell valamiből és ahoz meg jó lenne ha támogatnának a szülők.

2012. szept. 4. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!