Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tegnap szakitott velem a baratnom, viszont ma reggel dumaltam vele, hogy legalabb reggelente menjunk egyutt suliba, aztan haza, illetve elmehetnenk neha moziba kikapcsolodni stb, belement, gond nelkul.
Kicsivel tobb mint, 1ev 7 honapja voltunk egyutt, sok mindent megeltunk, sok szepet.
Ma egesz jol elvoltunk, nevettunk, stb... nem 1x megpuszilt, olelgetett stb...epp csak a kezemet nem fogta, szajra nem adott puszit (bar megszokasbol majdnem..) es csok nem volt.
Ugy erzem van ra esely, hogy ujra osszejojjunk, de megis, hogyan probaljam visszakapni? Nem akarok tulsagosan tolakodo lenni, de latom a remenyt.. Fokepp, hogy igy all hozzam.
Csak normalis valaszokkal szeretnek talalkozni, es olyannal ami segitsegemre lehet.
Megkezdodott a suli es ugy ha nincs elso orank, akkor el tudunk menni kajalni. Mivel bejarosok vagyunk, igy fel7re mar Debrecenben vagyunk, szoval arra jut ido.
Suli utan el tudunk menni bowlingozni. Suli kozben jobban el tudja engedni az anyja is a hetvegen pl furdobe. Mert ilyenkor mar kevesebbet dolgozik, o is tobbet van otthon es igy teljesen mas.
De az azert mar ize, hogy setalni nem tudtunk elmenni hetekig. Kettesben is ritkan lehettunk. :/
"5x lehettunk moziban, 3x furdon, 1x allatkertben, 1x taborban 3 napra es egyszer nyaralni 3 es kb fel napra"
Hát... az én volt barátommal ezek közül egy sem teljesült. Poén, hogy pont ő szakított velem azért, mert "velem nem lehet programokat csinálni", holott neki nem volt soha pénze ilyesmire. 1,5 év alatt 1x jutott eszébe moziba hívni, és akkor is én voltam a hibás amiért akkor pont nem volt kedvem hozzá.
Úgyhogy hidd el lehetne ez rosszabb is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!