Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem sikerül több, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem sikerül több, mint egy éve túltennem magam azon, amit megbocsátottam neki?

Figyelt kérdés

(20L,22F)

Tavaly nyáron,tehát több,mint egy éve a barátom megcsalt.

Távol voltunk egymástól nagyon hosszú ideig,megmondom őszintén,hogy nekem is megfordult a fejemben,hogy kilépek,alig bírtam.

Ő megcsalt.

Kiderítettem, elfogadtam,megbocsátani nyilván nem tudom majd soha. De ennyire?

(Tényleg mellőzzük a válaszokban azt,hogy milyen hülye vagyok,hogy megbocsátottam. Köszönöm:) Tudom,naivság,de ha nem látom rajta,hogy szívből bánja,akkor már nem vagyunk együtt...)

Minden nap megfordul a fejemben,kutakodok utána,hátha kiderül még valami... Lehet,hogy legbelül a "szabaduláshoz" szükséges infót keresem. Igen,lehet,hogy egy kicsit beteges, de nem tudok mit tenni.

Olvasgattam ezt-azt amiket a haverjainak írt,és olyanokat is írt,amire esküdözött,hogy nem történt meg. Nem kúrt félre. Ezt tudom,csak csók(ok) volt(ak), az unokaöccsének mégis olyat írt, hogy félrekúrt "tegnap" de az akkori tegnap biztos,hogy nem voltunk külön.

Ezért nem tudom mit is higgyek el.

Kiléphetnék a kapcsolatból, megtehetném.

De nem akarok most, egy évvel azután ,hogy megbocsátottam megtenni ezt.

Hogyan is szakíthatnék egy olyan dolog miatt,amit egy éve tett?? Akkor meg annyira nem rázott meg,és ez a fura.

Tudom,hogy sokan lehülyézhettek most,de kérem csak olyan válaszoljon,aki tud valami használhatót mondani,vagy tanácsot adni,mert a lehülyézés most nem segít.

Köszönöm.

2012. szept. 4. 08:57
 1/9 anonim ***** válasza:

Kissé zavaros:"Miért nem sikerül több, mint egy éve túltennem magam azon, amit megbocsátottam neki?","Kiderítettem, elfogadtam,megbocsátani nyilván nem tudom majd soha.".

Megbocsátottad amit nem tudsz megbocsátani?

Elöször magadban döntsd el, hogy mit is gondolsz.

2012. szept. 4. 09:03
 2/9 anonim ***** válasza:

Csalódtál benne és a lelked mélyén nem tudsz neki megbocsátani, pedig 1év alatt már tényleg túl tehetetted volna rajta magad, de ha ennyi idő kevés volt, akkor lásd be, hogy nem megy..

Tanács: Ha nem akarsz szakítani,beszélgessetek sokat erről, hátha meg tud nyugtatni valamivel,v tartsatok szünetet..

2012. szept. 4. 09:04
 3/9 AzOrdogMagyarhangja ***** válasza:

"Hogyan is szakíthatnék egy olyan dolog miatt,amit egy éve tett?? Akkor meg annyira nem rázott meg,és ez a fura. "

Nem, nem bocsájtottál meg neki, ez mindig is cseszni fogja a csőröd amíg vele vagy, ez így is van rendjén, aki hülye haljon meg, már nem azért, félrekur és még reklámozza is, az ilyet főbe lőnék néhány országban, mind1 is a lényeg, h a kapcsolat alapja a bizalom, ezután te nem fogsz benne megbízni, távkapcsolat is, sajnálom de ez egy működésképtelen vacak amiben vagy, ne megszokás miatt legyél vkivel.

cheers

2012. szept. 4. 09:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Elvesztetted a bizalmat felé, enélkül pedig semmit se ér a kapcsolat
2012. szept. 4. 09:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy az ember körme alatt ott marad a tüske... kisebb-nagyobb... neked nagyobb... ha ennyire benned van, akkor nem érdemes eröltetni ezt a kapcsolatot... szerintem...
2012. szept. 4. 09:18
 6/9 A kérdező kommentje:

AzOrdogMagyarhangja !

sok mindent félreértettél.

nem kúrt félre, ezt tudom,csak ezzel hülyéskedett az unokaöccsének,ezt tudom.

és nem távkapcsolat,csak tavaly az incidens idején voltunk távkapcsolatban 1,5 hónapig.

A többieknek pedig köszönöm szépen a normális válaszokat, megnyugtattatok kicsit,és fogok vele beszélgetni erről,ha nekem így könnyebb,de ő nem szeret róla beszélni,érthetően.

2012. szept. 4. 09:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Én voltam hajszálra ugyanebben a helyzetben, másfél évig voltunk még együtt azután, hogy megcsalt.

Semmi értelme nincs, a bizalom sosem áll helyre. Akármennyire is szereted, meg erős az összetartozási vágy, sosem lesz már a régi ez a kapcsolat. Akárhányszor összevesztek, a fejéhez fogod vágni, hogy megcsalt.

Szóval igen, lehet szakítani azért, ami egy éve történt. Pl. "Bocs, de én ezt nem tudom neked megbocsátani. Megpróbáltam, mert nagyon szeretlek, de nem tudok már bízni benned."

24/N

2012. szept. 4. 09:29
 8/9 AzOrdogMagyarhangja ***** válasza:
100%
Engem például pont nem érdekel, h csók vagy sex, a megcsalás az megcsalás és pont.
2012. szept. 4. 09:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"Hogyan is szakíthatnék egy olyan dolog miatt,amit egy éve tett??"

Nem azért fogsz szakítani, amit egy éve tett, hanem azért, mert egy évig próbáltál túllépni rajta, mégsem sikerült. A párkapcsolat megszakítása ilyen szempontból nem lelkiismereti kérdés, ha nem tudsz vele együtt lenni, akkor azzal teszel jobbat, ha kilépsz.

Nem hülyézlek le, nagyon is megértelek. Beteges sem vagy, valójában azok az emberek, akik lehülyéznek ilyenkor (legalábbis a többségük), szimplán nem volt még ilyen helyzetben, ezért tartják ennyire egyszerűnek a helyzetet.

Ettől függetlenül vagy túllépsz ezen a dolgon vagy továbblépsz, azaz ha nem tudsz neki megbocsátani, akkor nem fog menni. Voltam hasonló helyzetben, annyi különbséggel, hogy nálunk tényleges megcsalás nem történt, csak plátói érzelmi szinten, titkos levelezések, hasonlók. Én sem tudtam túllépni a dolgon, én sem voltam képes megbocsátani egy éven keresztül, aztán egészen váratlan hirtelen események váltották ki belőlem, hogy ez elmúljon, de ez egy teljesen más eset, köze nincs a tiédhez és nálam nem is a harmadik fél jelenléte jelentette az igazi problémát.

27f

2012. szept. 4. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!