Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek a kornak van köze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a kornak van köze ahhoz, hogy ki lesz a férjed/feleséged?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy számít-e hogy hány évesen ismerted meg? vagy csak az számít, hogy kit ismertél meg? Egy elég durva példa, hogy ha valaki nagyon szerencsés (vagy éppen balszerencsés), akkor lehet, hogy az ovis szerelmével házasodik össze húszon évesen?
2012. szept. 3. 19:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem az nem számít, hogy mikor ismerted meg. Hiszen lehet, hogy az ovis szerelmemmel házasodok majd össze, de úgy, hogy ballagás után 28 éves korunkig nem is találkoztunk.

Inkább úgy mondanám, hogy kivel, és mikor. Így együtt.

2012. szept. 3. 19:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem sok.
2012. szept. 3. 19:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy van olyan hogy valaki nem unja meg a másikat? hogy fiatalon összejönnek és nem is akarnak mást, ezért házasság lesz.
2012. szept. 3. 19:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem, nincs ilyen. Mindenkit a gólya hoz, senki se marad együtt senkivel.
2012. szept. 3. 19:52
 5/5 anonim ***** válasza:
15 évesen ismertem meg a barátomat. 21 vagyok (lassan 22), már együtt élünk, eljegyzés megvolt, esküvő hamarosan. Egyszerűen nem tudom megunni, nagyon szeretem. :)
2012. szept. 3. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!