Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik nagy szerelmed lett a férjed/feleséged?
Most tartok a negyedik komoly kapcsolatomnál, bár már az előzőre is azt hittem, hogy az lesz az utolsó.
27/L
Én is (most tartok a 4. komoly kapcsolatomnál), komolyan, és remélem, hogy a mostani lesz, eddig nagyon úgy alakul :)
28N
a komoly kapcsolat mit jelent? több éves volt mind?
nekem eddig csak egy komoly volt, azóta semmi, barátnőm a 3. komollyal alapított családot, a másik meg a másodikkal
17 vagyok, és a komoly kapcsolat számomra sem max. 1 évet jelent (: (mondjuk jelenleg 8 hónapja vagyok együtt a barátommal, de hosszúra tervezzük!!)
Mivel én még természetesen nem vagyok házas, anyumról írom, hogy apa előtt neki volt 1-2 barátja, akik nem voltak komolyak. Apu volt az első nagy szerelme, vele feküdt le elsőnek, és vele is házasodott össze. (:
Az első (jövőre lesz az esküvőnk).
Mindent meg fogok (én is) tenni, hogy örökké tartson.
24/N
Remélem, a mostani lesz az. Ő az első. Több mint két éve együtt. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!