Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Eltartanád a barátnőd/felesége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltartanád a barátnőd/feleséged, ha lenne rá módod?

Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 16:23
1 2
 1/14 okoska31 ***** válasza:
50%

Igen - de csak attól függően, mit csinál a nagy ráérős idejében.

Ha valami hasznosat, akkor igen.

Ha egész nap csak plázázik, vagy unatkozik - semmiképp (utóbbi esetben azért sem, mert akkor előbb-utóbb meg fog csalni.)

2012. aug. 9. 16:25
 2/14 anonim ***** válasza:
Ha módom lenne rá akkor sem. Öntudatos csajt akarok magam mellett tudni a későbbiekben is. Aki megszerzi magának ami kell, az hogy én megadom neki amire vágyik csak azt jelentse, hogy szeretem. És itt nem feltétlenül olyanra gondolok aminek ára van. Tehát megvásárolható...
2012. aug. 9. 16:27
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem. A családomat, azt igen.
 4/14 anonim ***** válasza:
Ez főleg elvi kérdés szóval nem, mert akkor nem tudnám, hogy miért van velem.
 5/14 anonim ***** válasza:
Így is eltartom (félig) még tanul és gyakorlatilag szinte mindent én fizetek, most így a nyári szünetben majdnem hogy nálam lakik. De azért ez nem fog mindig így lenni :)
2012. aug. 9. 16:31
 6/14 anonim ***** válasza:

Szerintem egy igazi férfi tudja erre a választ:)

egy barátnőt nem kell eltartani, de egy feleséget...

2012. aug. 9. 16:32
 7/14 anonim válasza:
Ha annyira harcoltak az egyenjogúságért akkor ne essen nehezére dolgozni, főleg a mai világban :)
2012. aug. 9. 16:53
 8/14 anonim ***** válasza:
7: igen, amikor írtam a választ hogy nem, a családot igen, akkor gondoltam erre, hogy egyáltalán nem azt jelenti, hogy valaki kezdjen el szülni nekem 24-25 évesen, és utána halálomig fizetem a gyerektartást. legyen munkája, szakmája, egzisztenciája és ambíciója, én nem bentlakó mosónőt meg kur.vát akarok. gyerekek 3-4 éves koráig full eltartom, utána megy vissza dolgozni, és amikor a gyerekek elmúltak 18-20 évesek akkor anyagilag kiszállok az egészből, természetesen betegséget, ilyesmi dolgokat kivéve.
2012. aug. 9. 17:08
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem Úr aki nem herdál!

:)

2012. aug. 9. 17:22
 10/14 anonim ***** válasza:
Bocsi hogy idepofátlankodok, én kismama vagyok és szerinte egy barátnőt, feleséget nem kell eltartani, hiszen tudnak dolgozni ők is, én konkrétan szeretek is dolgozni, bár mostmár itthon vagyok, 6 hetem van vissza. Viszont ha én férfi lennék büszke lennék arra hogy eltartom a családom (feleség és gyerek/ek). Mert szerintem az anyaság is egy munka, legalábbis számomra az lesz, mert a célom hogy otthon legyek a gyerekemmel amíg szükséges és megtehetem és jól neveljem a kisfiunkat, ne pedig más tegye ezt helyettem.
2012. aug. 10. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!