Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl?
Ma töltöttem be a 20-at, de a barátom nem ér rá velem foglalkozni!
Tegnap este ünnepeltünk a barátainkkal, de a buliból korán eljöttünk, mert a barátom nem egy táncolós típus és elfáradt. Azért éjjelre még kiöltöztem neki egy szép kombinéba, de túl fáradtak voltunk a szexhez és kiabált velem, hogy miért vagyok passzív! Pedig én igyekeztem... Azért a békülős szex csak összejött. Én nem tudom, de kiabálni valakivel a szülinapján szerintem csesztetés...
Délután hazament, mert fáradt volt, este meg sulistársaival lesz iszogatáson, pedig kértem, hogy legyen velem, mégiscsak a szülinapom! De ott kell lennie, mert a cserediákokkal ismerkednie kell, mert benne van egy szervező csoportban. Gondolom engem nem vihet, nem hívott.
Nem vagyok mérges rá, de igazán lehetne velem a szülinapomon, nem? :( Ez az első "ünnep" azóta, hogy együtt vagyunk...
Hát nekem az a momentum érdekes, hogy kiabál veled szex közben. Tudod mikor engedtem volna, hogy hozzámnyúljon utána... Én ez miatt is elgondolkodnék, hogy mit akarok én ettől a pasitól, mert mint ahogy írod "első ünnep" ergo nem régóta vagytok együtt. Ha már most ilyeneket csinál, mi lesz később? Vedd a vészjósló jeleket...
28/n
A barátod egy paraszt...fontosabbak mások...
Amúgy boldog szülinapot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!