Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem érett a gyerekhez?
szerintem azt mindenféleképpen szögezzétek le hogy 2év után csak azért is gyerek lesz a házban. ebből így nem lesz semmi( talán, meg lehet...).
szóval 2évet mond akkor gyűjtsetek alapzatok meg mindent ami a gyerek vállaláshoz kell. de ehhez az kell hogy fixen kimondjátok leírjátok hogy pontosan 2év múlva elindul a gyerekterv...
Hasonló helyzetben vagyok, férfi oldalról.
Van férfi aki úgy gyártja a bambinókat, mint a gép, de vagyunk páran, akiket ez teljesen beparáztat, mert azt kaptuk a szüleinktől, az életünk nagy hátizsákjába, a sok bölcsesség közé, hogy ez MEKKORA NAGY FELELŐSSÉG. És nehezen vállaljuk be. (Én egy válás után, amit nem én akartam és gyerek is van belőle, különösen nehezen.)
Én a magam részéről szintén "időt kértem" a gyerek projektre. Mert igazából akarom, csak félek a korábbi rossz tapasztalat miatt.
DE igazából a pszichológusomtól szerettem volna idézni: "Bert Hellinger szerint, ha egy kapcsolatban a pár egyik tagja gyereket akar, míg a másik nem, akkor annak a kapcsolatnak vége van." Ilyen egyszerűen. Még benne lehet maradni, de VÉGE. Engem jól letaglózott, amikor hallottam. És sürgősen megbeszéltem a második párommal, hogy mi van, hogy van és mi a teendő. Én kaptam egy kis időt, hogy rendezzem a soraimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!