Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek azokról a 30as férfiakról, akik 20 éves lányokkal vannak együtt? Szerintetek gáz, vagy nem számit?
Hát nem gáz, miért lenne?
ha szeretik egymást, akkor nem a kor számít.. :P Most nehogy már valaki azért ne találja meg a boldogságot, mert az majd pár személynek nem tetszik, hogy nagy a korkülönbség :P Egy életünk van, és minden elvárásnak ugysem lehet megfelelni :P
Szerintem meg azok a legnagyobb lúzerek akik itt osszák az észt, közben pedig 23-25 éves létükre még csak nem is csókolóztak!
Egy igazi nő már tinikorában is a 30-as pasikra bukik, nem pedig a 40 kilós korabeliekre. Egy 30-as pasi meg nem fog összejönni egy szintén 30-as már leáldozóban lévő nővel.
Én 24 vagyok, a férjem 32. Nem érzem egyáltalán gáznak.. Én mindig is a kicsit idősebb férfiakkal szimpatizáltam. (nem a 20 évvel idősebbre azért :) )
Néha elgondolkodok rajta, hogy de jó, hogy nem most vagyok olyan 16-17 éves, mert a mostani tinisrácoktól,a mai divattól hát eléggé rosszul vagyok,(persze tisztelet a kivételnek).
14-es válaszolóval totál egyetértek!
Én 21 évesen éredtebbnek érzem magam, mint az én korom beli pasik, így nekem mind belsőleg, mind a külső alapján is a 30-hoz közeli férfiak jönnek be.
"Egy 30-as pasi meg nem fog összejönni egy szintén 30-as már leáldozóban lévő nővel."
Azért látom, itt is van színvonal...
Meg sok élettapasztalat lehet a kijelentés mögött?
15 gyertya volt már a szülinapi tortádon? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!