Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez belefér egy komoly kapcsolatba?
A szerelmed munkatársai valami képről beszélgetnek, rákérdezel, hogy milyen kép és hatodszori kérdezésre kiböki, hogy a képen a munkatársnőjét hátulról átkarolja és fogja a melleit. Mindezt elpirulva és hebegve-habogva.
Ki hogyan reagálna erre?
Nekem is nagyon jó a kapcsolatom a kolléganőim egy részével, csomószor átkaroljuk egymást, van, amikor puszival köszönünk, vagy masszírozom a nyakát, mit tudom én.
Van, akinek furcsa, van akinek nem,
- de ha megfognám bármelyiknek a mellét, AKKORA frászt kapnék...
Gondolom, a tiedét se lehet csak úgy....
Figyelj..pasiknal ilyenkor tombol a hormon a legjobban. Komoly kapcsolat,,az igfazabol az a fajta kapcsolat ami hazassag fele iranyul. Mert 18 evesen komoly kapcsolat..benne voltam, de a tini nagy szerelmek nagyja nem jo vegu. Bocsi ezert...de ez a realitas.
Sok tapasztalatot kell meg nyerjetek. s ahogy en ;latom a pasid nem eleg komoly, sot, nem volt oszinte csak nagy eroltetessel...egy komoly kapcsolat alapja a bizalom, oszinteseg es szeretet. normalisan egymas irant, nem a koleganokert....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!