Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnénk megint ugyanolyan viszonyban, mint ahogy eddig voltunk? Nagyon bánt a dolog (Alul bővebben)
van egy barátom..és annak egy 9 éves kislánya..nagyon aranyos..ugyimádom.. csak csalódtak bennem mert el kellett utaznom..és pont akkor nem voltam otthon és aztmondta a barátom h hagyjam békén,ne is szoljak hozzáá.cserben hagytam.. de el kellett utaznom..(német o.)
Nagyon szeretem őőket..:(
De a kislánnyal megyünk majd játszótéérre beszélgetünk majd holnap.. és mindig azt mondta a barátom..hogy hazudtam neki mindig is.. és hazug dög vagyok..meg semelyikőük nem fontos a számomra..haggyam őket békén..:(:( :\\\'(:\\\'(:\\\'(
nagyon összeomlottam..:(:( az életeim.. komolyan..annyira imádom őket.:(
de elköszönésként ugy köszönt el h ( sya.jóéjt.pussy.SZERETLEK..remélem teszel..hogy bízzak és higgyek benned..és mindig mellettünk légy.és ne hagyj cserben) :( nagyon elsírtam magam..:( annyira fj.:(
tanácsot kérnék széépeen.:(
mit tegyek.. hogy olyan legyen a kapcsolatunk?:( mint régen..?:( nagyon szépen kérlek titeket..:(
segítsetek nekem.. sokat irjatok..mert öösszeomlottam.:\\\'(:\\\'(:((((((((((((
Kicsit homályos mi az hogy pont akkor kellett elutaznod?
Vagyis hogy hagytad öket cserben azét mert el kellett utaznod.
Ne mondtad neki hogy el kell utaznod, és csak leléptél?
18 éves vagyook.. de szóltam neki.. :(
persze hogy szólok..mindenről beszámolok.. főleg erről.:(
írok.persze.:)
de am 18 éves vagyok.és johogy szolok ha elmegyek és ilyenek.. ez neki rosszul esett mert a legrosszabkor mentem el.:(
ezfáj neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!