Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék túllépni a régi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék túllépni a régi kapcsolatomon, elfelejteni végre a volt párom? 21/L

Figyelt kérdés
Fél éve szakítottunk, de egyszerűen nem tudok túllépni a dolgon. Ő azóta mással jár és amikor meglátom facebookon a közös képeiket, egyszerűen elfog a sírhatnék. A srác iránt néha szeretetet, néha gyűlöletet érzek, néha azt, hogy szívesen lefeküdnék vele. Szánalmasnak tartom magam, hogy nem tudom kiverni őt a fejemből. Mit tegyek? Amúgy tartjuk a kapcsolatot azóta is, nem vesztünk össze, vagy ilyesmi, azért szakítottunk, mert ő nem volt már belém szerelmes.
2012. szept. 1. 22:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Fél évet ilyen viszonylatban még nem mondanám soknak, majd telik-múlik az idő, könnyebb lesz nyugi. Persze ehhez nem árt azokat csinálnod idő közben amiket mondtak, mert ha pl minden nap csak ülsz és ezen gyötrődsz akkor nem elmúlni fog idővel hanem kikészíteni a lelked.
2012. szept. 2. 20:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2012. szept. 3. 19:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A 22 éves lány nagyon jól látja, fogadd meg a tanácsát. Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy töröld-tiltsd le a búsba az exedet az összes pereputtyával, közös ismerőssel együtt, én ezt csináltam, mikor tavaly otthagyott, hasonló indokkal mint téged. Komoly szerelmeket csak így lehet kiverni a fejünkből. Ami még nagyon fontos, hogy higgadj le és fogadd el, hogy ennek így kellett történnie. A szerelemes lángolás sose örök és nagyon ritka az, ha a szerelem után is együtt akarunk maradni az illetővel. Sajnos a volt barátod nem benned találta meg ezt a nőt, de ez már legyen az ő baja. Ez az ő szabad döntése volt, ő akarta így, ezt kellene elfogadnod végre és nem utána vágyakozni fölöslegesen. Őrizd meg a szép emlékeket és vond le a tanulságokat a kapcsolatból: mi az, amit legközelebbi kapcsolatodban is ugyanúgy csinálnál, mi az, amit másképp, mit tanultál, miben fejlődtél. Vagyis fordítsd inkább a javadra, ami történt. A fickó miatt kár keseregned már, mert egyértelmű, hogy nem ő volt számodra az igazi. Aztán egy szép napon újra feltűnik valaki, akiről nem bírod levenni a szemed és azon kapod magad, hogy állandóan rá gondolsz. Velem is így történt, pedig azt hittem én is, hogy belerokkanok az exem elvesztésébe.

26 L

2012. szept. 7. 00:58
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is utolsó. Nagyon biztató, amit írtál.
2012. szept. 7. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!