Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék boldog mellette? Éreztetek már így?
A barátommal egy éve együtt vagyunk, és nagyon szeretem őt. Viszont ha nem vagyok vele nem vagyok boldog. (nem, mintha olyan sokat lennénk együtt, mivel folyton találgat és alig tudunk találkozni) Azt mondja ő is nagyon szeret és velem szeretné leélni az életét... bár nemvagyok biztos benne, hogy vele tudnék lenni a viselkedése miatt (mivel sokat hazuott nekem, nemtudok benne megbizni sem, és nagyon figyelmetlen-a névnapomon sem köszontött fel, valentin-napkor sem volt semmi, ezek kicsi dolgok de mégis zavarnak(
Nagyon szeretem őt, de nemtudom mit tegyek, boldog szeretnék lenni, szerintetek mit tegyek ? éreztetek már hasonlót ?
boldog, oh, micsoda nagy szavak...
hány évesek vagytok?
azért az ne legyen már vízválasztó, h egy Bálint napot nem tart meg...
az meg kérdés, miben hazudott
ha nem vagy biztos benne, akkor meg ne, de hát a kezedet még nem is kérte meg, vagy igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!