Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit tegyek? Kit válasszak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Kit válasszak?

Figyelt kérdés

Ma csináltam egy nagyon nagy hülyeséget, de egyszerűen nem tudtam mitévő legyek. Egy lány, akit már régóta ismerek, ma sírva vallott nekem szeremelmet. Nagyon érzékeny lelkű kislány, és ha visszautasítottam volna, tuti, hogy összetöröm a szívét, pedig sejtette, hogy van barátnőm, ami igaz is. Ő volt életem első igaz szerelme. Gyönyörű lány, és pár hónapja járunk, de a kapcsolatunk már most sem mondható túl jónak, mégha annak látszik is.

Viszont aki nekem szerelmet vallott az imént, aranyos, kedves és figyelmes, viszont nem a legszebb kislány a földön. Most mit tegyek? Tudom, hülye voltam de sok emberrel előfordult az ilyen már, nem? Nem szeretnék csaj nélkül maradni, nekem is nagyon rosszulesne. F/17

2009. júl. 27. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyik lányba sem vagy szerelmes. Csak azért kell valamelyik h legyen kit...:) ahogy a szavaidból kiveszem.
2009. júl. 27. 19:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Hány éves az a kislány aki szerelmet vallott? Amúgy a szívedre hallgass.. Az hogy az acsaj ronda, nem jelenti azt hogy nem szereted meg. NEkem is volt barátom, mint a bűn olyan ronda volt, de szerettem. Aztán még ő csalt meg.... :D pedig rám mindenki azt mondja szép csaj vagyok(nem egobol mondom, tapasztalat) tehát az hogy ronda nem jeleneti azt hogy nem lehetne szeretni:)
2009. júl. 27. 19:57
 3/5 A kérdező kommentje:
De igen. Az első lányba, ami már szűnni látszik, viszont a másik kislány belém szerelmes, nem kicsit. Szerintem én is belé tudnék zúgni, ha több ideig járnánk, viszont egyszerre két lánnyal... ez így nem mehet, túl veszélyes. Valamit tennem kell, de nem tudom mit
2009. júl. 27. 20:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Második válaszolónak, 15 éves, tehát két évvel fiatalabb nálam :)
2009. júl. 27. 20:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Második vagyok. A leírtak alapján szerintem azt a kislányt válaszd aki szerelmes beléd. De te döntesz... Sok sikert :)
2009. júl. 27. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!