Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti milyen virágot szerettek kapni a párotoktol születésnapotokra?
Figyelt kérdés
2012. szept. 1. 01:13
2/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ezzel segítünk, mert az lenne a lényneg, hogy a barátnőd mit szeret, nem? :)
Nekem pl. a rózsa a kedvencem, bármilyen színben, de főleg vörösben.
De mivel sajnálom a vágott virágokat, nem nagyon szoktam virágot kapni, inkább a kertben nézegetem őket :D
4/7 anonim válasza:
napraforgó:D tudom, hogy furcsa de ha virágot kapnék a barátomtól, akkor ennek örülnék a legeslegjobban, mert már pici korom óta odavagyok érte:) nem szokványos mi?!:))
7/7 anonim válasza:
Kardvirág! Az kell nekik, azzal lehet puncit böködni is! KEttős funkció! Mifelénk csak pö-csös virágnak becézik azt a francot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!