Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok olyannal aki nemtetszik?
"Lányok viszont nem képesek olyanba beleszeretni, aki külsőre nem tetszik nekik.."
Ez butaság..nem minden lány egyforma, de szerintem a nagy rész beletud szeretni egy olyan srácba, aki külsőre nem tetszik neki...személyiség kérdése
"Ez butaság..nem minden lány egyforma, de szerintem a nagy rész beletud szeretni egy olyan srácba, aki külsőre nem tetszik neki...személyiség kérdése"
Sztem meg ez a butaság. Akkor miért nincs egyetlen ronda srácnak se bnője?
*barátja, bocsi
nem leszbikről beszéltem :D
"Ronda lánynak sincs barátnője"
Valóban nincs, hacsak nem leszbikus :D Barátjuk viszont ugyanúgy van a ronda lányoknak is, legalábbis ha nemcsak a legjóképűbb srácokat veszik észre.
"Vajon miért költenek annyit a nők cicomára, ruhára. sminkre, amíg a pasik elvannak egy pár hasonló pólóval?"
Mert abban a tévhitben élnek, h a férfiak észreveszik rajtuk :P
Volt hogy tettem ilyet, de soha többet... Próbáltam én valami szépet látni benne, ami néha ment. Hogy milyen szépek a szemei. Meg a szája is milyen puha és nagy. De amikor így messziről összességében ránéztem az életkedvem elment... Hogy úgy néz ki, mint öregapám és aránytalanul rövidek a lábai és stb stb... Aztán jött a többi kifogás. Hogy miért szürcsöli a levest, miért így fújja az orrát, miért ezt csinálja, miért azt.... Szegénynek mindenébe belekötöttem. Aztán persze vége lett.
Pont utána meg volt egy fiú, akibe nagyon nagyon szerelmes voltam. Elolvadtam ha a szemembe nézett. Annyira gyönyörű barna szemeket... Meg az egész viselkedése. Teljesen elvarázsolt. Lehengerlő stílusa van, az biztos. DE. Kövér volt. Nem kicsit... A romantikus sétálgatások tökéletesek voltak. De egyszer amikor sor került volna a dologra, levette a pólóját... Hát én szinte nyüszítve menekültem. Az életkedvem is elment. Próbáltam, de nem tudtam elvonatkoztatni... Csak olyanokra gondoltam, hogy ha ez rámfekszik agyonnyom. Meg hozzám ér a hideg hája, amiről folyik a hideg izzadság. Meg a háj alól egyáltalán ki sem látszik. Hogy fog ez normálisan meg... ?! És ez is borzasztó volt. Itt is jöttek a kifogások és kritizálások...
Én szerettem őket, de nem ment. Most viszont olyannal vagyok aki bejön és tökéletes. ^^ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!