Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondanátok el a barátotoknak?
A barátom megkérdezte hogy miket tudok a sexben... és nekem meg fogalmam sincs hogy mondjam el neki... elég sok mindent tudok sőt nem is keveset... és nem tudom hogy fejezzem ki szépen mégis nyíltan!! sürgős!!
Köszöntem :)
Nem azért, de aki elvileg olyan sokmindent tud a szexben, az nem ilyen kis szemérmes, hogy annyira zavarba hozza egy ilyen zsírprimitiv kérdés, hogy a gyikon kelljen megkérdeznie, hogy "Szerintetek mit mondjak neki..???"
Pl én már csak azzal zavarba hozom az embereket, hogy nyíltan válaszolok a kérdéseikre, hogy ezt-azt próbáltam-e, vagy mi volt a legextrémebb, fingom sincs mit kell ezen szenvedni. Valszeg kvára nem tudsz olyan sokmindent, mint hiszed...
17:24
teljesen igazad van.
én azt bírom amikor tőlem kérdeznek valamit, hogy mittudomén, élveztek-e már az arcomra vagy lenyeltem-e már, mondom, hogy igen persze és még ők jönnek zavarba... :D nincs ebbe semmi szerintem.
Ja ez érdekes tényleg!
Annyira tapasztaltnak mondod magad,de egy ilyen egyszerű szexuális kérdésre,meg azt se tudod mit felelj,másoktól várod a választ.
Szerintem nem vagy te olyan tapasztalt,csak sok pasival voltál együtt,a kettő meg nem ugyanaz.
például:
Akik naponta élnek szexuális életet, tíz évvel fiatalabbnak néznek ki, mint akik ritkábban. Az ok: a szex közben felszabadul az endorfin- és olyan boldogsághormonok, amelyek fitten tartják a testet.
vagy például:
Sok pózt ismerek
Tudom mi élvezetes a fiúknak
Tudom melyik a hatásos "Játék"!
15 cm felett kell lenni a fiú micsodájának ahhoz hogy egy nő elvesszítse a szüzességét
Jobb nedvesen
mit mondjak még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!