Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem a barátom vagy már nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a barátom vagy már nem?

Figyelt kérdés
Én 19 vagyok a barátom 25.A párommal minden oké csak néha féltékeny vagyok a volt barátnőjére mivel ő a legjobb barátja.Személyesen is szoktak találkozni meg telefonon is beszélnek.Rettegek attól hogy egy ilyen találkozásnál előjönnek a régi emlékek és vissza megy hozzá.Ők 5 évig voltak együtt.Mi most leszünk még csak félévesek.Megismertem egy srácot nagyon helyes jó fej meg minden és elcsattant egy csók.De a páromnak nem akarom elmondani mert nála már egy csók is megcsalásnak számít.Mikor ez a srác megcsókolt akkor nem éreztem semmit rájöttem hogy mennyire szeretem a párom.Belehalnék ha nem lenne az életemben.Vele tudom csak elképzelni az életem.Mit tegyek? Tanácstalan vagyok!
2009. júl. 27. 15:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz lehet tudni azt, hogy a parod a volt baratnöjevel ilyen szoros kapcsolatot tart, vigyazz, en nem nagyon hiszek az exek baratsagaban. Csak ismered annyira a parod, hogy meglatod rajta, hogy több is van köztük mint baratsag. Nemtudom. En mindenesetre beszelnek vele. Elmondanam, hogy aggodok emiatt a nagy baratkozas miatt, megneznem mit lep ra. Külömben nem hinnem hogy a volt baratnöjevel csalna teged, szerintem ha megint összejönnenek, megmondana neked, hiszen ugy lenne vele, biztosan megerte, mert olyan sokaig voltak együtt. Arra meg, hogy szereted e meg, rajtad kivül senki sem tudja a valaszt, egyenlöe egy a tuti, az hogy te csaltad meg öt, es nem ö teged, tehat neked kell az erzeseiet atgondolnod nem neki.
2009. júl. 27. 15:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is jártam hasonló cipőben.

A sztori a következő: Jelenlegi barátomnál én kezdeményeztem hogy járjunk.A kezdeményezésem előtt fél évvel nagyon szerelmes volt egy lányba, de a lány csak játszott vele, nem volt köztük semmi.De barátok maradtak, annyira hogy minden nap puszi ide-puszi oda...Mikor mi összejöttünk még akkor is tartott...a csaj 3 évvel fiatalabb volt nálunk, és ő nem vette észre hogy már nem kéne az én barátommal pusziszkodnia, engem zavart,a lány meg nemhogy nem vette észre, még talizni is akart vele hétvégente...Nagyon ideges lettem. Előtte mondtam többször a barátomnak, hogy ezt fejezze be, mert bosszant és engem puszilgasson mert én vagyok a barátnője.Mindig a válasz: csak barátok vagyunk! Nem sokáig tűrtem a dolgot, választás elé állítottam:vagy a lánykával van szoros barátságba vagy velem marad. Beijedt, és rájött hogy én vagyok neki a fontos, és beszélt a csajjal hogy be kéne szüntetni a puszikat...

Ettől kezdve nem volt gáz, megértette a barátom hogy ez a normális.

Bocsi hogy offoltam, de ebből csak annyi a lényeg, hogy te is beszélj vele. Mutasd ki hogy mennyire zavar ez téged, mert fél év alatt bár sokminden történt, de 5 év alatt mégtöbb...Mond el neki mennyire fontos neked ő, mennyire szereted(azt hogy hogy jöttél rá, azt akkor inkább hagyd ki)és ha érdeklin amit érzel...abba fogja hagyni a nagy ragaszkodást a volt bnőjével...

Sok sikert és ügyes legyél! Egy okos és talpraesett nő mindig eléri a célját! :)

puszi:20L

2009. júl. 27. 17:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Sokat segített!Elmondtam neki, hogy nagyon zavar,hogy ennyire jóban van a volt barátnőjével.Szeretné ha végre rájönnék hogy ők tényleg csak barátok.Azt mondta hogy befog neki mutatni mert szeretné hogy rájöjjek, hogy a volt barátnőjének is van kapcsolata és hogy ő is boldog velem.Mindig azt mondja nekem,hogy ha ő boldog velem minek menne máshoz.De ezek ellenére rettegek hogy elveszítem.Meghalnék nélküle.
2009. júl. 28. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!