Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek elköszönéskor?
Figyelt kérdés
mit reagáljak ha búcsúzáskor a pasi megsimítja a karomat? nem akarok úgy állni mint egy szobor, de nem tudom mit tegyek. illik visszasimítani?2012. aug. 31. 11:52
12/15 A kérdező kommentje:
nem tudom. miért?
2012. aug. 31. 13:22
13/15 anonim válasza:
Simítsd meg egy picit a kezét, amivel megsimogatja a karodat. Nem derült ki, hogy akarsz-e járni vele vagy más efféle, ha igen, akkor érj hozzá hosszabban, ha nem, akkor csak egész röviden. De ha nem akarsz járni vele, akkor az se baj amúgy, ha nem viszonzod.
14/15 anonim válasza:
Szerintem biztos, hogy icipicit többet érez irántad a srác:) Ahogy az egyik hozzászóló is írta, ha szeretnél te is kicsit többet, akkor te is megsimogathatod a kezét ugyanúgy ahogy ő teszi vagy akár barátságosan át is ölelheted és akkor majd kiderül, hogy ő mit reagál. Ha pedig egyáltalán nem szeretnél semmi többet tőle, akkor meg egyszerűen ne viszonozd. Ha csak úgy illemből viszonzod azt félre is értheti és akkor csak bonyodalmak szül ez az egész.
23/L
15/15 anonim válasza:
Lehet azt látja rajtad, hogy libabőrös a kezed és csak fel akar melegíteni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!