Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
H kell ezt csinálni?
Figyelt kérdés
van egy srác. Nagyon bejön. .h bolondítsam magamba? minden nap találkozunk(van egy közös óránk a nyelvsuliban), beszélgetni is szoktunk de nem érzem h bejönnék neki. Tuti h nincs barátnője. H bolondítsam magamba?2012. aug. 30. 22:04
1/4 anonim válasza:
ha nem teccel neki akkor nehéz dolgod lesz
2/4 Mókusgyilkos válasza:
Szöszi, te? sehogy :D sansztalan.
ha nem te v akkor őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő. a végeredmény hasonló max kevésbé v gyps :D
3/4 A kérdező kommentje:
nem vagyok gyp-s :D se szöszi...más pasiknak be szoktam jönni, én se gondolnám h rossz csaj vagyok
2012. aug. 30. 22:22
4/4 anonim válasza:
Ez kicsit durva meg rámenős, de szinte tuti hatás! Ha már nyelvóra... Menj oda hozzá, a mutatóujjaddal simíts végig a pólóján/ingjén! Majd ha fraciaórára jártok, kérdezd meg tőle, hogy "Ugye franciaóra következik most?" Más nyelv esetén: "Akkor most nyelvóra következik, nemde?" Mindkét mondat esetén enyhén kéjesen mondd, és nézz a szemébe! Ha ellenkezik, abszolút nem vagy érdekes számára; ha nem reagál semmit, akkor vagy kőszobor vagy pedig annyira meglepődött ezen, hogy nem tud mit csinálni; ha viszont tetszik neki, akkor bejössz, és immár innentől kezdve nyert ügyed van.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!