Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa hogy ha én a lányoktól csak szexet szeretnék és semmi többet?
Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 20:46
11/16 anonim válasza:
Nem furcsa, én lány vagyok, de nem értem ezt az egész párkapcsolatosdit, agybajt kapnék ha valakire folyton figyelnem kellene mikor akar valamit... Annyira untatnak az emberek hogy az hihetetlen. A szexről pedig szerintem senkinek nem kell lemondania csak azért, mert nem akar párkapcsolatot.
12/16 anonim válasza:
Pókember..megvan a te embered...:D
13/16 anonim válasza:
Ne higyj nekik, nem veszik észre ha hazudsz mert nem az igazságra kíváncsiak (ha így lenne már kihalt volna az emberiség) hanem arra mit hallani AKARNAK! Ha sikerül eltalálni azt, nyerő ember vagy.
14/16 anonim válasza:
asszme második vagy ki írta, hogy tipikus pasi, annak üzenem:
úgy igazán b azd meg magad! az ilyen feminista pi csáktól nincs egy normális nő sem az utcákon, mert ugye kell nektetk az önállóság, meg miegymás, de ha valami nem megy kellünk már igaz?
ri banc!
15/16 A kérdező kommentje:
csak tudnám melyik ostoba feminista pontoz le egyfolytába
2012. aug. 30. 21:19
16/16 anonim válasza:
én meg nem annyira akarok tőlük szexet, inkább "hülyéskedést", akkor ez normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!