Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha a lány jobban igényeli a szexet mint a fiú?
Figyelt kérdés
és igen, együtt vesztették el, nem egy kur.va a lány.:) (2 és fél éve együtt)2012. aug. 26. 00:17
1/4 Ⱳhite ßelle válasza:
Szerintem igen, rosszul érintene ha többször utasítana vissza a barátom.
21/N
2/4 anonim válasza:
Mindig baj ha a két fél nem ugyanolyan hőfokon ég, mindegy, hogy melyikük, előbb utóbb probléma lesz belőle.
3/4 anonim válasza:
ez ígyvan nehéz így élni:D szerintem általában a lányok inkább több kedvességet,törődést,odafigyelést, cirógatást igénylnek mint szexet.A fiúk meg általában mindenből azt próbálják kihozni:D de isten így teremtett.
4/4 anonim válasza:
nem baj, nálunk is barátnőm többször akarja, de nekem jól esik, ha nincs kedvem maximum szájjal meg kézzel kielégítem, vagy ha feláll annak ellenére, hogy nincs kedvem akkor szex is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!