Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyűlölni akarom, utálni és nem gondolni rá. Megörít az, h szerelmes vagyok belé, pedig nem akarom. Mit tegyek?
Ja és fenn van msn-en nálam és látom, h mindig kiírja, h szeretlek XY, meghogy milyen jó volt ma veled...
Szerintetek töröljem msn-ről??
Őt gyűlölöd, hanem a helyzetet. Nem Ő hozott Téged ebbe a helyzetbe. Legyél sokkal őszintébb magaddal és fogalmazd meg a problémát pontosabban. Az sokat lendít a helyzeten.
A szerelem kémia. Nem irányítod. Ugyanakkor felelős vagy a tetteidért. Ha vállalod a felelősséget és mégis úgy döntesz, ez a srác KELL Neked, az is egy döntés. Ha békén hagyod, mert kapcsolatban van mással, az is. Mit tegyél? Hallgass a szívedre! Nem is tehetsz mást. Ezt nem lehet logikailag levezetni.
nem gyűlölöd hanem szereted. ilyet ne mondj hogy gyűlölöd. és soha ne magadat okold azért ha 1 sráccal éppen nem jösz össze. nem hiszem hogy olyan koru lennél hogy nem találnál senkit. csak türelmesen kell várnod és rádtalál. a srácnak ha úgygondolod mondd el hogy mit érzel hogy ezzel is könnyebb legyen a lelkiismereted. ha meg úgyadódik hogy ő is kedvel téged, a "kelleténél" jobban akkor talán még jól isjösz ki a dologból. na de ez már 1 másik történet :)
a lényeg hogy a boldogságodról van szó szóval nincsenek szabályok aki kell neked könnyen ne ereszd el a legrosszab esetbe kosarat kapsz, de ki nem kapott már?
hajrá
Bárcsak lenne egy olyan lány aki állandóan rám gondolna, és csak ez lenne a legnagyobb problémám, hogy tudomást szerezzek róla.
Egy örök vesztes.
És akkor írjak rá vagy, majd a suliban mondjam el neki???
Nem lenne bunkó az biztos. De hülyének nézne, h mit teperek, hiszen láttam, h van barátnője, minden lehetséges fórumon.
De ez annyira rossz érzés. Utálom, megkeserít. 17 éves vagyok és eddig egy srácba voltam így beleesve. 3 évembe telt mire kiveretem a fejemből. Miattam lettem kollégista is. Követtem egy olyan uliba, ahova magamtól nem mentem volna. és ő ezt tudta, de csak nevetett rajtam.
És nem akarom, h most ez a srác is csak nevessen rajtam...
12:30-as, honnan tudod, h nem gondol rád mindig valaki???
Ezt nem tudhatod...
Aztán jó beszél ám, hiszen één is ezt gondolom...
a szeretet ellentéte nem a gyűlölet.. hanem a közöny..
amíg van vmilyen érzésed felé, nem fog békén hagyni a gondolat... remélem érted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!