Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek kanos a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek kanos a barátnőm?

Figyelt kérdés

A barátnőm napi 3x akar szeretkezni és legtöbbször meg is kapja, de nekem ez néha sok. Szerintem egy kicsit nagyon kanos..

Értelmes válaszokat kérnék..

16 F

2012. aug. 30. 16:14
1 2
 11/13 anonim válasza:
lány vagyok, és ha olyanom van még napi 4x is elviselném, de van, hogy napi 1 is elég..:D mikor, hogy ebben nincs ninfománság:P
2012. aug. 30. 17:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Kanos? Jobb kifejezést nem találtál? Mondd neki, hogy adjon neked is belőle.

Vehetnéd bóknak is, hogy ennyiszer akarja VELED. De gyerek vagy te még ehhez, úgy látszik.

Egyébként nem, ez nem nimfománia, mert egy nimfománnak kis túlzással tök mindegy, kivel sikerül összehozni egy kört.

2012. aug. 30. 19:31
 13/13 anonim válasza:

Ha friss a kapcsolatotok, akkor érthető, ha nem akkor meg örűlj neki, hogy x év után is kíván, és nem más férfiak ágyában köt ki :) 1 jó tanács verd oda neki rendesen,add meg a módját,mert rád fog unni, és kereshetsz másikat

Sajna ez van a tempót bírni kell, ha meg tényleg fehérmájú, akkor buktad...bármit tehetsz nem fogod oltani a szomját...

Én a helyedben megbeszélném vele XD

2012. aug. 31. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!