Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 167cm NŐ hány kilóval vonzó/vé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

167cm NŐ hány kilóval vonzó/vékony?

Figyelt kérdés

2012. aug. 30. 16:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én is 167 vagyok, 55 kilóval teljesen csinosnak érzem magam.
2012. aug. 30. 17:54
 12/21 anonim ***** válasza:
Lányok, egy tudományos megállapítást nem kéne megpróbálni félremagyarázni. A testsúly-100 - 15% 2 kg ingadozással az nem más, mint az ideális testsúly, figyelembevéve az egészséges és normális zsír/izom arányt. Úgyhogy ha az igy kiszámolt érték +2kgnál nehezebb vagy, akkor túlsúlyos vagy, ha pedig -2kgnál soványabb, akkor vékony. Ennyi.
2012. aug. 31. 08:00
 13/21 anonim ***** válasza:
12: Az izomzatot nem veszi tekintetbe, amit írsz. Extrém példa, de a "testépítőket" sem szokás "túlsúlyosnak" nevezni (bár felőlem lehet).
2012. aug. 31. 08:26
 14/21 anonim ***** válasza:
A tudományos megállapításokról meg annyit, hogy sok eleve nem több félremagyarázásnál. :)
2012. aug. 31. 08:27
 15/21 anonim ***** válasza:
12: de, figyelembe veszi, a kedvedért mégegyszer, lassan leírom: a plusz/minusz két kg az ingadozás, az eltérő testkompozíció miatt. a testépítés pedig ahogy mondod, egy egyáltalán nem ide való, extrém példa, egyébként pedig fiziológiailag túlsúlyosnak számít, a versenyforma esetén fennálló állapot pedig körülbelül 2 órán át tart, az nem mérvadó.
2012. aug. 31. 12:52
 16/21 anonim ***** válasza:
14: nem, a tudományos megállapítások egzaktak, és amit te, meg a többi dagadt, "teltkarcsú" nő csinál, az a félremagyarázás. erős csont, hormonok, azért vagyok 80 kilós mert izmos vagyok... egyszerűbb lenne beismerni, hogy sz.arok a génjaim
2012. aug. 31. 12:53
 17/21 anonim ***** válasza:

Utolsó: én sportolok, elképzelhető, hogy vékonyabb a derekam, mint neked. De hogy egy kézzel lenyomnám a két kezedet szkanderban, az is szinte biztos. :) Vitába nem keveredek: tudom amit tudok.

Volt már, hogy nálam 10(!) kg-al könnyebb(!) csaj jóval vastagabb volt, mint én. :))

2012. aug. 31. 18:36
 18/21 anonim ***** válasza:
17: lenyomnád, és akkor mi van? attól még ezt az összefüggést használják legalább 60 éve az egészséges testsúly meghatározására
2012. aug. 31. 19:48
 19/21 anonim ***** válasza:
Használják, egészségükre. :) Ezért néz nagyot sokszor a nálam kilókkal könnyebb csaj, hogy nekem vékony-feszes a derekam, az övén meg rezeg a háj. :)
2012. aug. 31. 22:10
 20/21 anonim ***** válasza:
19: jah, mert a magasságtól függ, nem a hájrezgéstől.
2012. aug. 31. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!