Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az előző páromnak csak laza kapcsolatra voltam jó, akkor nem vagyok szerethető?
Azt mondta hogy szerelmes belém, hogy szeret engem. De előbb utóbb kiderült az igazság.
És nehezen teszem magam túl rajtam, mert én vagyok a férfi, és mindig azt mondják hogy a férfiak az érzelmi analfabéták, nem gondoltam volna, hogy a nők képesek ilyenre.
Attól hogy ez így alakult még lehet engem szeretni? amúgy sem kapkodnak utánam a lányok.
lehet hogy félreérthető voltam. nem az zavar, hogy nem kapkodnak utánam a lányok. ebből azt akartam kihozni, hogy ha látok egy lányt, aki tetszik és szívesen ismerkednék vele, ő nem így gondolja.
(persze előfordult már, hogy bejöttem volna nagyon jó lányoknak egy-egy kaland erejéig, de én ennél többre vágyok)
kicsit feltöltöttek a válaszok!
vajon hány éves kortól várhatom el a nőktől, hogy a külső mellett a belsőt is fontosnak tartsák?
bár nem vagyok ronda, és nem is szégyellem a külsőmet. akár képpel is fel merem vállalni magam.
"vajon hány éves kortól várhatom el a nőktől, hogy a külső mellett a belsőt is fontosnak tartsák? "
Ez nem korfüggő, sőt nem is nemfüggő!
Nekem pl világ életemben fontos volt a belső is. Hiába jóképű, ha üresfejű tahó egy hapsi... Az nálam nem nyerő. A belső igenis fontos, különben nem lehet együtt lenni az illetővel. Az is fontos, hogy milyen a párjához, mennyire igényli a közelségét, az is, hogy hogyan éli mindennapjait otthon, az is, hogy mennyi esze van, meg az is, hogy mit tart fontosnak az életben. Ha ezek nagy mértékben eltérnek, akkor gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!