Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás után barátság?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után barátság? Lányok, ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
Fél évig voltunk együtt, nekem ő volt az első "igazi" kapcsolatom, a szüzességem is vele vesztettem el. Én 20 vagyok, ő 25. A gond az volt velünk, hogy kevés időnk jutott egymásra, mindketten máskor értünk rá (én még tanulok, ő dolgozik), meg már nem úgy viselkedett, mint az elején, nem éreztem, hogy szeretne, végül szakítottam vele. Kb 2hónappal a szakításunk után így fel-felbukkant, most már kb menetrendszerűen legalább 2hetente jelentkezik, néha teljesen átlátszó indokkal. Viszont nem érzem rajta, hogy esetleg újra akarná kezdeni, mintha csak barátkozni akarna velem (nincs sok barátja). Én pedig nem tudom eldönteni, hogy ez nem megalázó-e... nagyon sokat jelentett nekem, mégiscsak vele feküdtem le először, nem "bagatelizálja el" az egész kapcsolatunkat, ha most 'átváltunk' barátokra? Vagy ennyire nem is jelentettem neki semmit, ha most ilyen könnyen barátkozna? Azt sem tudom, hogy én egyáltalán túl vagyok-e már rajta, annak ellenére, hogy én mondtam ki, hogy vége (lassan 5hónapja szakítottunk). A pasiknál ez hogy működik? Mit kellene tennem? Ti mit tennétek a helyemben? Tartsam vele a kapcsolatot, és legyünk barátok, vagy mondjam meg neki, hogy ez így ne? Szeretek vele beszélgetni, de nem 'szorulok rá' különösebben a társaságára. 20/L
2012. aug. 30. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg kéne tőle kérdezned, hogy valójában mit akar. Ha azt mondja, barátságot, akkor megmondhatod neki, hogy ez így neked túl fura, nem működik, jobb, ha békében hagy.
2012. aug. 30. 13:09
 2/5 anonim ***** válasza:

az én exem is barátkozni szeretne velem, rendszerint felhív

pont azért keresnek minket mert jelentettünk nekik valamit. szerintem

az enyém csak felhív, érdeklődik, és ennyi

meg a lelkemre köti ha bármi baj van hívjam nyugodtan

végülis örülök a dolognak, nem kell mindjárt kidobni a szemétbe az ismerettségeket

nekem is ő volt az első, és mi is veletek egy idősek vagyunk, annyi hogy mi több mint két évig együtt voltunk

2012. aug. 30. 13:12
 3/5 anonim ***** válasza:

beszélj vele

szerintem még nem zártátok le ezt teljesen

ki tudja lehet h lesz folyt. köv is :-)

a barátság nagy kincs én örülnék neki

2012. aug. 30. 13:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy kapcsolatom, még anno réges régen, és mivel nem alakultak ki bennünk különösebb érzelmek, hát gyorsan véget is ért.

Talán egy éve, hogy megkeresett a srác. Kijelentette, hogy ő nem látja okát, miért ne barátkozhatnánk, hiszen a "járásunk" se volt valami nagy járás, és ő nem úgy tekint rám, mint exre, hanem mint potenciális barát-jelöltre. Egy ideig próbálkozott, de engem őszintén szólva fárasztott a dolog.

Ami így erőltetetten, előzetes megbeszélés alapján menne, azt én mondjuk nem pártolom.

De van egy exem, akivel ahhoz képest egész jól megvagyunk, szakításunk óta amolyan kéthetente-havonta egyszer beszélünk pár szót, és nem kellett előre megbeszélni az egészet. Egyszerűen néha csak úgy jön, hogy megkérdezzük a másiktól, mi a szitu.

Na persze, azt hiszem, hogy ha még érzel iránta valamit, akkor ugye nagyon nehéz lehet úgy barátkozni vele, ahogyan ő azt gondolja. Vagy az is lehet (csak egy elmélet, nem kell rögtön a torkomnak ugrani miatta), hogy elkapta a kangörcs, és éppen nem talált mást magának (velem már volt ilyen, csak azért jutott eszembe).

Szerintem beszélj vele. Kérdezd meg tőle, konkrétan mit akar, és ha neked az nem tetszik, akkor közöld vele, hogy ez így nem lesz okés. Néha-néha még persze, lehet beszélni, de azért nem kell túlzásokba esni. Ha valamelyik felet kellemetlenül érinti, akkor azt tiszteletben kell tartani.

2012. aug. 30. 13:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Nincs toroknak ugrás, tényleg kangörcsről volt szó, főleg:D
2013. febr. 16. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!