Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után barátság? Lányok, ti hogy vagytok ezzel?
az én exem is barátkozni szeretne velem, rendszerint felhív
pont azért keresnek minket mert jelentettünk nekik valamit. szerintem
az enyém csak felhív, érdeklődik, és ennyi
meg a lelkemre köti ha bármi baj van hívjam nyugodtan
végülis örülök a dolognak, nem kell mindjárt kidobni a szemétbe az ismerettségeket
nekem is ő volt az első, és mi is veletek egy idősek vagyunk, annyi hogy mi több mint két évig együtt voltunk
beszélj vele
szerintem még nem zártátok le ezt teljesen
ki tudja lehet h lesz folyt. köv is :-)
a barátság nagy kincs én örülnék neki
Nekem is volt egy kapcsolatom, még anno réges régen, és mivel nem alakultak ki bennünk különösebb érzelmek, hát gyorsan véget is ért.
Talán egy éve, hogy megkeresett a srác. Kijelentette, hogy ő nem látja okát, miért ne barátkozhatnánk, hiszen a "járásunk" se volt valami nagy járás, és ő nem úgy tekint rám, mint exre, hanem mint potenciális barát-jelöltre. Egy ideig próbálkozott, de engem őszintén szólva fárasztott a dolog.
Ami így erőltetetten, előzetes megbeszélés alapján menne, azt én mondjuk nem pártolom.
De van egy exem, akivel ahhoz képest egész jól megvagyunk, szakításunk óta amolyan kéthetente-havonta egyszer beszélünk pár szót, és nem kellett előre megbeszélni az egészet. Egyszerűen néha csak úgy jön, hogy megkérdezzük a másiktól, mi a szitu.
Na persze, azt hiszem, hogy ha még érzel iránta valamit, akkor ugye nagyon nehéz lehet úgy barátkozni vele, ahogyan ő azt gondolja. Vagy az is lehet (csak egy elmélet, nem kell rögtön a torkomnak ugrani miatta), hogy elkapta a kangörcs, és éppen nem talált mást magának (velem már volt ilyen, csak azért jutott eszembe).
Szerintem beszélj vele. Kérdezd meg tőle, konkrétan mit akar, és ha neked az nem tetszik, akkor közöld vele, hogy ez így nem lesz okés. Néha-néha még persze, lehet beszélni, de azért nem kell túlzásokba esni. Ha valamelyik felet kellemetlenül érinti, akkor azt tiszteletben kell tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!