Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van legjobb fiú barátotok? Szoktatok vele kettesben találkozni?
Igen szoktam... de én nem barátként tekintek rá, hanem befűzendő csajként... de attól még a barátja is vagyok... de érdekből (részben). Kedves csaj, szeretek vele lenni. Meg tetszik is.
F/16
(és a "tényleges" lánybarátaimmal is szoktam, bár mindahány idősebb nálam :P)
igen, van és kettesben szoktunk találkozni, mert olyan dolgokról beszélünk, amik nem tartoznak másra. neki szoktam elsírni, ha egy pasi szemét volt és ő nekem, ha éppen a világ összes nőjét utálja, kivéve engem. :-D
így működik ez. eszünkbe sem jutna a másikra mászni.
Igen, van, és általában kettesben találkozunk, programolunk. Olyan, mintha én lennék férfi kiadásban, néha már zavaróan hasonlítunk. Attól, hogy a barátja vagyok, látom, hogy egy vonzó, helyes pasi, és ő is meg szokta dicsérni a külsőm. A 'valamelyik többet akar' dolgot mi úgy rendeztük le, hogy egy valamiben egyet értünk: egy kapcsolatban kb. 2 perc alatt kinyírnánk egymást, csak a szex működne -szexszel viszont elszállna a barátságunk.
Szóval nálunk ez a helyzet. :)
20/L 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!