Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon miért ilyenek a pasik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért ilyenek a pasik? Hát érti ezt valaki? (történet alul)

Figyelt kérdés
miért van az hogy kevés fiunak jön be hha kedves egy lány, és miért tapasztalom azt h a többségnek az tetszik hha a csaj épp nagyszájú, önző, beképzelt stb, és egy kapcsolatba miért ragaszkodik a pasi a párjához, hha a csaj éppenséggel bunkózik vele, meg hetente csak 1szer hajlandó talizni? és miért van az hha én ismerkedek (21/L) és ha kedveskedem egy fiuval akk szinte ellök magától, de hha nyilvánosan figyelembe sem veszem, akk annál jobban ragaszkodik? tul sok kérdés 1szerre de help pls! :D
2009. júl. 27. 07:34
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Kár, hogy nem velem kedveskedsz... én nem löknélek el.
2009. júl. 27. 07:48
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Hát én nem ilyen vagyok, de szeretjük a kihívást.
2009. júl. 27. 07:57
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem csak mert a nagyszalyunak tobb az onbizalma es igy mas energiat sugaroz.Ennyi.. De xtem te is megtalalod a nkd megfeleot :)
2009. júl. 27. 08:57
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, kedvesek vagytok h írtatok, és sokat is segitettetek:P :) szval csak hajrá önbizalom + pozitív felfogás meg stb, kb ennyi lehet a titok:P :)
2009. júl. 27. 09:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Emberi játszmák. Eric Berne. Tranzakció analízis. Sorskönyv.

Ezek keresőszavak. Érdekes olvasmányokat találsz ha elindulsz utánuk. Én javaslom, mert izgalmas is. (Bár én végül máshol kötöttem ki, de magam is erre indultam.) ;o)

2009. júl. 27. 10:36
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, én elég labilis vok, néha önző-makacs meg tele önbizalommal, ienkor ált sugárzok és érzem h kellek valakinek, de hha csalódás ér akk rögtön visszatér a szürke énem, aki elgyengül hha annak a közelébe van akit szeret és képes vok hülyén viselkedni:S pl szótlan leszek, v hülyeségeket mondok meg stb.. jólenne hha végig tele lennék önbizalommal, és nem ingadoznék:(
2009. júl. 27. 11:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem minden pasi iylen, amelyiknek van büszkesége, az nem jön össze olyan csajjal, aki se se sz*rja.(már bocsi a csúnya szóért)XD

17/F

Menyus

2009. júl. 27. 13:55
 8/8 anonim ***** válasza:

én 22 éves lány vagyok és nekem is ez a problémám amit leírtál , ha kedves vagyok az a baj ha meg bunkó akkor meg az. Úgyh igyekszem a középutat megtalálni...bár nem egyszerű hogy mi jön be a pasiknak ( a külsőségeken kívül ) Az "ellökést" én azzal magyarázom , hogy túlon túl gyávák azok a pasik akikkel mi lányok KEDVESEK vagyunk ( és tisztelet a kivételnek ) vmitől beijednek és a kis riasztójelzésük megszólal , hogy " hohó ez akar Tőlem a vmit " . és akkor felveszik a nyúlcipőjüket...

Ha meg vmilyen szinten elérhetetlen és lekezelő vagy az már ugye érdekesebb is , mint a kiszámítható kedves lányok =)

Úgyh légy MINDIG magabiztos még akkor is ha a kiszemelted a közeledben van , ha beszélgettek nem kell rögtön elhalni tőle még akkor sem ha tudod hogy ő a legédesebb srác a világon akit valaha is láttál és hiába kalapál a szív és szorongsz hogy mit is mondj fő a nyugalom , tudom nehéz megőrizni de szerintem tanulható , én is most tanulom és egyre jobban haladok persze olykor nem egyszerű főleg ha rám néz de gyakorlás gyakorlás .... =)

2009. júl. 27. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!