Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat! Szerintetek van esélyünk?
Figyelt kérdés
nemrég megismerkedtem egy külföldi sráccal,nem vagyunk egy pár,de tudjuk hogy töbebt érzünk egymás iránt mint barátságot,csók volt már,meghívott hogy szünetben lakjak nála külföldön.kb 8-9 hónapig leszek még Magyarországon,aztán újra ott lakok ahol ő.De most is nagyon hiányzik és szeretném ha nem hűlne ki ami köztünk van jelenleg (is).2012. aug. 29. 20:03
1/3 Háhá :D válasza:
Ehhez először is magadat kell ismerned.:) Kitartanál érte addig? Szereted, vagy vonzódsz hozzá annyira hogy megérje neked? Nekem is távkapcsolatom van, bár köztünk csak 60 km van, de fél éve együtt vagyunk, pedig mondta nekem hogy azt hitte nem fog működni.Ha igazán beleszeretsz, nem lesznek kétségeid efelől. :)
2/3 anonim válasza:
nem értem egy országban laktok csak te most itt vagy magyarországon? amugy igen eltudod -e határozni magad hogy kitarcs addig
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!Igen utolsó jól mondtad.Egy helyen laktunk nem messze egymástól,ha kimegyek ez megint így lenne.Viszont most még itt vagyok Magyarországon még a sulimból 1 év van hátra.A gondom az hogy én ezt kezdem unni...az más volt mikor ott volt és foghattuk egymás kezét...stb.Nem tudom mitévő legyek,azért kár lenne ezért a kcpsoaltért,mert utoljára 2 éve találtam magamhoz illőt.
2012. aug. 30. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!