Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minek mondja akkor egy FÉRFI,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek mondja akkor egy FÉRFI, hogy szeret?

Figyelt kérdés
Barátom azt állítja, hogy szeret, de ezt nem mutatja ki. Nekem kell szólnom, hogy öleljen már át, vagy h figyeljen már kicsit jobban oda. Sosem akar a kedvembe járni. Mikor megígér valamit, azt nem teljesíti, ráadásul mikor együtt lehetnénk és programot csinálhatnánk kettesbe, neki hirtelen közbe jön valami. Mit tegyek vele...?
2012. aug. 29. 14:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Magaddal tegyél valamit. Lehet hogy büdös vagy...
2012. aug. 29. 14:32
 2/10 anonim ***** válasza:
mondani mindent lehet szerintem nem szeret igazán más magyarázatot nem tudok....kérdezd meg tőle hogy miért viselkedik veled így 19/L
2012. aug. 29. 14:33
 3/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is, tök egyértelmű.... Köszönöm szépen a HASZNOS kommentedet.
 4/10 anonim ***** válasza:
Verd meg
 5/10 A kérdező kommentje:

14:33 komment:

valahogy mindig kitér a válasz elől. Már próbáltam.

2012. aug. 29. 14:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Azért mondja, mert tudja, hogy te ezt akarod hallani... de ha igaz amiket leírtál biztos nem szerelmes beléd :S
2012. aug. 29. 14:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg így van, akkor talán nem szeret annyira, mint ahogyan azt te szeretnéd, vagy megérdemelnéd!

A barátomból kiindulva, együtt vagyunk 2 és fél éve, de a mai napig imád, ugyanúgy, mint az elején és bármit megtenne értem! ... :/

Arról nem is beszélve, hogy nem kell szólni neki, hogy öleljen meg ... :/

19/L

2012. aug. 29. 14:36
 8/10 A kérdező kommentje:

14:34 és 14:36-os kommentek:

Köszi

2012. aug. 29. 14:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Én azt nem tudom, hogy két ember között hogy alakul ki párkapcsolat. Mert ha ilyen rideg, akkor hogy tetszettetek meg egymásnak?
2012. aug. 29. 14:45
 10/10 A kérdező kommentje:
A kapcsolat elején nem ilyen volt.
2012. aug. 29. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!