Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális? (bővebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

A barátommal egy éve vagyunk együtt.Két hete először lefeküdtünk egymással.Mindketten szüzek voltunk.Nagyon jó volt,nem fájt egyáltalán és tényleg szerelemből történt.Azóta egyszerűen imádom a barátom.Eddig is nagyon-nagyon szerettem,de most úgy érzem,hogy még annál is jobban.Sokkal jobban kötődök és ragaszkodok hozza és ha egy napig nem látom,már attól is ki vagyok készülve.Folyton rágondolok és nagyon boldog vagyok. :)

Ez normális?

Sokan mondták,hogy nem kellene még lefeküdjek vele,mert fiatal vagyok és korai,de testileg és lelkileg is késznek éreztem magam rá és egyáltalán nem bántam meg.Mindketten 16 évesek vagyunk.

2012. aug. 29. 10:52
 1/6 okoska31 ***** válasza:

azért azt próbáld meg kifigyelni, hogy neki jó-e ez a tapadás.

Ha túl tapadós vagy, abból is lehet gond, ha ő nem ilyen típus.

2012. aug. 29. 10:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Ő is ugyanilyen. Eddig is minden nap találkoztunk,mert úgy éreztük jól magunkat.
2012. aug. 29. 10:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A külső megfog, a belső megtart, a szex hozzáláncol.
2012. aug. 29. 10:58
 4/6 anonim ***** válasza:
63%
Örülsz, mert végre megdugtak. Ha más dugott volna meg, akkor is örültél volna neki, így meg azért örülsz jobban, mert várhatóan legközelebb is meg fog dugni.
2012. aug. 29. 11:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Először kijelented, milyen boldog vagy, utána pedig megkérdezed, hogy ez normális-e. Most vagy nem voltál még sose boldog vagy pedig nem vagy biztos az érzéseidben...
2012. aug. 29. 11:29
 6/6 okoska31 ***** válasza:

a kérdés arra vonatkozott kedves utolsó, hogy ez a nagy tapadás normális-e.

az a baj, hogy mindig azt értékeljük, ami nincs. vagy ritkán van.

ezért ha túl sokat vagytok együtt, akkor egymásra unhattok. még akkor is, ha mind a ketten tapadósok vagytok. kis önálló mozgástér azért kell.

2012. aug. 29. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!