Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszavágjak az exemnek?
mondjuk úgy hogy semmibe veszed.
hidd el, az ilyeneknek az fájdítja meg a legjobban a kis egójukat
hagyd a pics@ba az exedet :D
még csak hozzá se szólj ;)
Én találkoznék vele és négyszemközt eligazítanám hogy fejezze be a mocskolódást, mert a sz@rkeverés nagyon lealacsonyító az emberre és mondd hogy ezer bocs hogy nem dobtam az egyetemet és a jövőmet napi plusz két óráért amit ilyen hozzáállással meg sem érdemeltél, még azt sem amit kaptál!
Ha gondod van alap dolog hogy egyenes leszel és nekem mondod nem sárdobálva a hátam mögött! Lehetne benned annyi tisztesség hogy nem a kibeszélgetős másoknak szidkozódós játékokkal veszel elégtételt vélt vagy valós sérelmeidért!
Azthittem hogy ennél te többet érsz, de egyre inkább meggyőzöl arról hogy tévesen ítéltelek meg normális tisztességes embernek! Ha nem akartál velem lenni többet akkor oké, hagyjuk abba és menj vissza a lelkelődő exedhez vagy csinálj amit akarsz de zárjuk le a dolgot itt és most mielőtt még mélyebbre süllyednél! Nem tudom hogy milyen embernek látod magad, de a helyedben nekem lenne némi lelkiismereti problémám az elmúlt napok viselkedésével mert az annyira hitvány hogy igazán szégyellném magam a helyedben!
Aztán köszönj el, vagy kérdezd meg hogy elviheted-e valahová hogy ne kelljen gyalogolnia vagy ilyesmi. Egy utolsó gesztus nem árt, mert ha pozitív lépést teszel felé akkor az rokonszenvet ébreszt és a véleményedet nem bántásként fogja fölfogni hanem talán megpróbál elgondolkodni rajta.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!