Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit várnak el a nők egy párkapcsolatban, ha még ez sem elég?
Pár hónapja fejeződött be a kapcsolatom. A szakítás oka megcsalás volt (az ő részéről).
Én mindig őszinte voltam vele. Őszintén szerettem és ezt lelkileg és fizikailag is kimutattam. Verseket írtam neki, gyakran volt köztünk testiség is. Mindig elmondtam neki, amit gondolok, ezek hol bókok voltak, hol nézeteltérések, amikből viták voltak. Mert annyira egynek éreztem magunkat, hogy nem gondoltam hogy meg kell játszanom magam bármiben is. Tehát nem csak a jó oldalamat mutattam.
Volt neki egy kisgyereke, akivel nagyon jól kijöttem, és ő is nagyon szeretett engem. Imádtam vele játszani, beszélgetni, bohóckodni.
Amikor együtt voltunk olyan volt, mintha egy család lennénk.
El tudtam képzelni a közös életemet és a jövőmet vele/velük.
Mégis félrelépett. És tulajdonképpen ez nem csak egy megcsalás volt, hiszen miután szakítottunk össze is jött a pasival. (Ez a pasi az ő exe volt, a gyerek apja, aki soha nem törődött vele/velük, aki a haverokat fontosabbnak tartotta a családjánál, aki fűvel-fával csalta.)
Lehet hogy elrontottam? Lehet hogy másképp kéne viszonyulnom a nőkhöz?
biztos úgy gondolta, h már csak a gyerek miatt is megpróbálja az exel újra, ha lát rá kis esélyt
ne hibáztasd magad, úgy tűnik nem bír kapcsolat nélkül lenni, vannak ilyen emberek
most ez nehéz időszak neked, te nem tudsz mást tenni, mint elfogadni és tovább lépni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!