Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit várnak el a nők egy párkapcsolatban, ha még ez sem elég?

Figyelt kérdés

Pár hónapja fejeződött be a kapcsolatom. A szakítás oka megcsalás volt (az ő részéről).

Én mindig őszinte voltam vele. Őszintén szerettem és ezt lelkileg és fizikailag is kimutattam. Verseket írtam neki, gyakran volt köztünk testiség is. Mindig elmondtam neki, amit gondolok, ezek hol bókok voltak, hol nézeteltérések, amikből viták voltak. Mert annyira egynek éreztem magunkat, hogy nem gondoltam hogy meg kell játszanom magam bármiben is. Tehát nem csak a jó oldalamat mutattam.

Volt neki egy kisgyereke, akivel nagyon jól kijöttem, és ő is nagyon szeretett engem. Imádtam vele játszani, beszélgetni, bohóckodni.

Amikor együtt voltunk olyan volt, mintha egy család lennénk.

El tudtam képzelni a közös életemet és a jövőmet vele/velük.

Mégis félrelépett. És tulajdonképpen ez nem csak egy megcsalás volt, hiszen miután szakítottunk össze is jött a pasival. (Ez a pasi az ő exe volt, a gyerek apja, aki soha nem törődött vele/velük, aki a haverokat fontosabbnak tartotta a családjánál, aki fűvel-fával csalta.)

Lehet hogy elrontottam? Lehet hogy másképp kéne viszonyulnom a nőkhöz?

2012. aug. 28. 18:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nincs túl nagy tapasztalatom az ilyesmiben, de szerintem nem rontottál el semmit. Ő jobban kötődött még az exéhez, mint gondoltad. Annak ellenére, hogy sok probémáik voltak, összeköti őket a gyerek. Megértem, hogy ez Neked nagyon fáj.
2012. aug. 28. 18:11
 2/11 anonim ***** válasza:
előző vagyok, 20/L
2012. aug. 28. 18:12
 3/11 anonim ***** válasza:

biztos úgy gondolta, h már csak a gyerek miatt is megpróbálja az exel újra, ha lát rá kis esélyt

ne hibáztasd magad, úgy tűnik nem bír kapcsolat nélkül lenni, vannak ilyen emberek

most ez nehéz időszak neked, te nem tudsz mást tenni, mint elfogadni és tovább lépni

2012. aug. 28. 18:14
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez a bünti?
2012. aug. 28. 18:16
 5/11 A kérdező kommentje:
majd máskor visszafogottabb leszek és kevesebbet adok és bókolok. nem kifizetődő másnak élni.
2012. aug. 28. 18:16
 6/11 A kérdező kommentje:
mi a bünti?
2012. aug. 28. 18:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Azt hitted te vagy a lovag aki megmenti a gonosz herceg karmai közül pedig neki még mindig a rosszfiúra nedvesedik a bugyija. Szánalom.
2012. aug. 28. 18:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem te rontottad el, ő volt a "defektes". Ne változtass magadon egy ilyen csalódás miatt, lesz majd, aki megbecsül.
2012. aug. 28. 20:35
 9/11 A kérdező kommentje:
van olyan lány aki ezt becsüli? aki komoly kapcsolatot szeretne egy ilyen férfival?
2012. aug. 28. 21:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Pl. én magam is valami ilyesmi volnék, biztos rajtam kívül is vannak. A versírás mondjuk nekem kicsit sok lenne, főleg, ha csöpögős :P (az is igaz, hogy a barátom is írogat verseket, de nála valamiért inkább űrhajók a téma :D)
2012. aug. 28. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!