Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adnátok szerelmeteknek, aki 6 hónapra Afganisztánba megy katonának a háborúba?
Ne...minek mennek magyarok,semmi közünk nincs hozzájuk..de ez egy másik téma..na szóval
Két képet biztosan, egy közöset, meg egy +18 tartalmút, emellett egy olyan kis ajándéktárgyat, aminek vmiféle erős mondanivalója van, mármint emlékhez köthető..azt pedig a parfümömmel befújnám, nem fog 6 hónapig érződni, de egy ideig kitart
Többnyire ultimátumot. Ha elmegy, akkor tőlem is búcsút int, de végleg.
Én utálok mindennemű háborút, és sosem várnék pasira, aki elment háborúzni...
Pár tucat óvszert. Állítólag az afgán nők nagyon tüzesek és ha olyan a szitu simán ledobják a csadorjukat is :-)
Mellékesen miért kell kinyíratni magukat magyar srácoknak a politikusok baromságai miatt????
Szerintem is amit a 2. válaszoló mond. Legalábbis én örülnék neki. Másik témára meg akik kimennek ami jelen esetben egy fél évre azok több mint jó másfél millát keresnek meg, szal egész jó biznisz és többnyire csak állomásoznak, szal no harc. Persze ez nem zárja ki hogy pl bomba robbanhat ahol vannak, de annak az esélye kb 3-5% körül van. Én is gondoltam hogy elmegyek emiatt katonának, de barátnőm nem birna ki 6 hónapot nélkülem.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!