Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit lépnétek arra, ha a barátotok azt mondaná, szeretlek de nem vagyok szerelmes?
Örültem volna, ha inkább őszintén ezt mondja.
Én amikor megkérdeztem, hogy mit érez irántam, a válasza az volt, hogy szerelmes. De túl jól ismertem ahhoz, hogy tudjam nem az. Ezért megkértem fejtse ki bővebben, mit jelent számára a szerelem, mit érez. Nagy kuss volt a válasz és kínos vigyor. Na mondom ha az vagy, akkor csak körül tudod írni milyen az! Makogott valamit rá... Nem volt az, de attól félt, hogy berágok ha nem azt mondja amit mondott. Nem rágtam volna be, őszinteséget vártam tőle. Én gond nélkül, őszintén megmondtam neki: én nem vagyok szerelmes. Szeretlek, de szerelmes nem vagyok. Igaz, nézett nagy szemekkel, hogy neeeem vagy aaaz? De vita nem lett ebből a beszélgetésből.
Minek hazudni olyat ami valójában nincs? Attól, hogy nem szerelemmel szereti a másikat, még szeretheti nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!