Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak a barátnőmmel? (Bővebben len)
hehe 16 évesen részegen megcsalja a hapsiját...tud élni!
Na de: állj meg előtte, v ültesd le, és mondd neki: Cica/baba/bébi/édes...stb. ne haragudj de már nem érzek irántaad semmit. Szerettelek, de elmúlt. Nem a te hibád, egyszerűen túl fiatalok vagyunk. De ha az ő hibája elmondhatod, h mit rontott el, hátha tanul belőle. Pl. h nem csaljuk meg a párunkat részegen fél év után...
Ennyi. Nem úszod meg fájdalom okozás nélkül, ez egy ilyen műfaj.
Ezt nem tudod úgy beadagolni neki, hogy ne fájjon, ha ő még mindig szerelmes. Próbáld meg a legegyüttérzőbben, és úgy, hogy elmondod neki, hogy nem akarod becsapni, de ez neked nem működik tovább.
28/n
megcsalt fél év után 16 évesen? gratulálok :D gondolom az azóta történt afférokra szimplán nem jöttél rá v ő jött rá h nem kell azt neked tudni.
nyisd ki az ajtót állítsd irányba okozz a seggének 1 jó nagy erőhatást a többit meg bízd a fizikára.
Ha van rá indok miért akarsz szakítani vele, hozd fel azt az emléket, amikor megcsalt, és mond neki hogy ez az oka annak hogy nem akarsz már tőle semmit.
Én teljesen más helyzetben vagyok. 1,5 éve vagyok vele együtt, nem csalt meg meg semmi, de az elmúlt 1 évben volt hogy nem egyszer veszekedtünk, és egyszer majdnem megtettem azt, hogy szakítok vele, mert már nem bírtam tovább, de sajnos kibékültem vele. Én már szinte semmit se érzek iránta, és nekem ezt a legnehezebb megtenni, hogy elmondjam. Valami ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!