Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Közénk áll egy nő a haverommal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közénk áll egy nő a haverommal?

Figyelt kérdés
Volt egy lány egy hónapja udvarolt nekem. Kicsit tartottam a kapcsolattól mert az exe állandóan jött utánnunk, figyelt minket stb. (nagyobb darab mint én) volt most egy fontos vizsgám amire másfél hétig tanultam és megmondtam neki hogy ez fontos nekem és nem tudok annyit vele lenni. Persze a napi 2 óra min. megvolt. Elöző héten dobott most terjeszti azt a haverjaimnál hogy én voltam a szemét. Haveromon látszott hogy bele van zúgva de gyerekesen próbált udvarolni. Hozzáteszem egy ideig nem mondtuk el neki hogy együtt vagyunk. Kérdés az hogy beszéljek haverommal a történtekről mert elképzelhető hogy a ribi most kibeszél neki ergo ellenem fordítja.
2012. aug. 28. 11:24
 1/1 anonim ***** válasza:

CSak hogy összefoglaljuk van egy csaj aki rádhajtott te srác vagy. Van egy haverod aki mindeközben végig szerelmes volt a csajba aki rádhajtott és közös a társaság is. A csaj miután csalódott mert nem működött veled a dolog elkezd téged rossz színben feltüntetni a haverodnak aki szerelmes és nyomulni próbál rá.

Ha jól értettem a kulcskérdés a haverod az valóban csak egy haver vagy barát. Nagyon nem mindegy hogy milyen mély a kapcsolat köztetek. Mert ha barát kiáll melletted és elküldi a csajt a búsba amikor téged szíd a hátad mögött.

Ha csak haver, lehet beáldozz téged, hogy mert végre megszerezheti az áhított csajt, ráadásul mi sem lehet jobb közös téma, mint a csaj által szidott gonosz ex képpel való azonulás.

Ha így lesz, ne izgasd magad rajta, mert nem volt igazi barát. Később meg is bánja majd, hiszen a csajok jönnek mennek a barátság örök (lehet)

Várd ki a végét azt mondom.

2012. aug. 28. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!