Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom külföldön van 2 hete,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom külföldön van 2 hete, jövő héten jön haza. Most beléptem az msn-jére, és láttam, hogy felvette egy külföldi csaj. Tudniillik nem szokta felvenni senki, szóval ez elég nagy szó. Mire véljem ezt?

Figyelt kérdés

Légyszíves mellőzzük azt, hogy nem szép dolog az msn-jét nézegetni.

Előre is köszönöm.

2009. júl. 26. 14:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%

19:33-nak

amig ő melo,addig én suli+melo,többi időt együtt töltjük,vagy szülőkkel,másik nélkül nem megyünk bulizni,látom az összes mailjét,msn-t mindent,és ő is nekem,nekünk igy jo,nem érzem magam kisajátitva,erre ő szoktatott rá,tehát neki se lehet olyan rossz ha ő akarta...

mi ilyenek vagyunk,igy nincs vita,és ne,nem unjuk egymást kicsit se,pedig 2 éve állandoan egymás nyakán lógunk,és jobban szeretem mint valaha bárkit,és ugy érzem,viszont...

22/L

2009. júl. 27. 16:54
 12/12 anonim ***** válasza:
hát szerintem meg ha járnak igen is van köze hozzá és igen ha tényleg szeret nem fog megcsalni biz meg benne hisz ez nagyon fontos egy kapcsolatban.
2011. jan. 6. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!