Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg tudom változtatni? Le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tudom változtatni? Le tudom állítani valamivel?

Figyelt kérdés
a barátom tök normális édes srác amig nem veszekszünk mert sajna előfordult h vita közben nekem jött fellökött foltosra szorította a kezem meg néha készült már az ütésre hogy tudnám erről leszoktatni? amikor ideges teljesen elborul az agya de amúgy teljesen normális és nagyon szeretem
2009. júl. 26. 14:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Pont ettől nem lehet normális, ha ennyire képes elborulni. Leszoktatni aligha tudod, lehet, egyszerűbb lenne lelépned..
2009. júl. 26. 14:50
 2/9 anonim ***** válasza:
úgy h megfenyegeted, h elhagyod, ha erről nem szokik le. vagy amikor ilyeneket csinál, eccerűen lelépsz és nem jelentkezeik 2-3 napig.
2009. júl. 26. 15:02
 3/9 anonim ***** válasza:
jelentkezeik = jelentkezel
2009. júl. 26. 15:02
 4/9 anonim ***** válasza:

-próbáld vele megbeszélni,hogy ez neked irtóra rossz

-vagy-

-adj neki ultimátumot ha nem bírod tovább mellette (én tuti nem bírnám:(

2009. júl. 26. 15:17
 5/9 anonim ***** válasza:

"a barátom tök normális"

Nem az. Normális ember "vita" közben nem lök fel, főleg az állítólagos "barátnőjével" nem bánik így.

"hogy tudnám erről leszoktatni?"

Sehogy. Ha pszichiáter vagy, akkor esetleg hosszas munkával.

2009. júl. 26. 16:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Az én volt pasim is ha ideges volt folyton ellökött teljes erejéből, meg ordított, egyébként meg mikor nem veszekedtünk akkor édes aranyos.

Egy nővel nem lehet így bánni! Elhagytam a pics...ba! Majd mással csinálja ezt! Egyébként meg szerintem is pszihológiai eset.

2009. júl. 26. 23:49
 7/9 A kérdező kommentje:
mondtam neki de ő azt mondta h ő nem dilis nem megy el vele dokihoz csak az a baj h nincs szivem elhagyni nagyon szeretem, nem tudom mért ezek után de nagyon szeretem mondtam neki h ieneket ne csináljon velem mert én ezt nem tudom elviselni azt mondta h ő próbál változtatni csak segítsek neki de én ebbe hogy tudnék segíteni neki?
2009. júl. 27. 08:16
 8/9 anonim válasza:
Az én volt barátom is folyton lilára szorongatta a kezem, elcsattant egy-két pofon, de mivel úgy gondoltam, hogy szeretem nem hagytam el még fél évig. Szörnyű egy időszak volt, de közben próbáltam türelmesebb lenni, segíteni neki, hogy ne kapja fel a vizet hamar, de nem ment. A végén én lettem a ribi, meg minden rossznak az okozója. Elhagytam, és nem bántam meg. Szerintem az ilyen pasik nem változnak, ez a természetükből jön. Szerintem még 1-2 veszekedés, és belátod ezt te is. Egyébként sok türelem kell.. Őszintén sok sikert kívánok! :)
2009. júl. 27. 12:48
 9/9 A kérdező kommentje:
köcy rem sikerül
2009. júl. 28. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!