Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy dolgozzam fel a feldolgoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozzam fel a feldolgozhatatlant?

Figyelt kérdés
hogy fogadjak el 1 olyan dolgot amit egyszeruen képtelen vagyok elfogadni pedig elkéne.
2012. aug. 28. 02:41
 1/5 anonim ***** válasza:
könnyebb lenne ha elmondanád hogy mi az! könnyebben tudnánk segíteni.itt úgyse tudják kivagy.szóval nyugodtan írt le mi a gond.
2012. aug. 28. 02:45
 2/5 A kérdező kommentje:
a gyermekem édesanyukája akivel 2éve szakitottunk összejött az egyik ősellenségemmel és most ugynéz ki a helyzet h többet lesz vele a gyerköc mint velem. tudom nem szolhatok bele h kivel és mit csinál . és az a franko h nem is érdekel de a gyerek azzal a kis madárral nöljön fel ezt valahogy nm veszi be a szervezetem. nm tom milenne a helyes lépés
2012. aug. 28. 02:50
 3/5 anonim ***** válasza:
próbálkozz meg egy bírósággal hátha áthelyezik hozzád.vagy beszélj a gyereked anyukájával hogy ugyan annyi időt legyen veled is!
2012. aug. 28. 02:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Fibyelj, annyira nem lehetsz önző, hogy sajnáld a nőtől a boldogságot. Ha ő boldog azzal a másikkal el kell fogadd azt is, hogy a te gyerekedről is idővel talán ez a másik gondoskodik majd. Ettől te szeretheted a gyereked, lehetsz vele stb, de ez ellen tenni semmit sem tehetsz, ahogy fordított esetben ő sem. Ez olyan dolog amit meg kell értened. S tudod ez még elfogadhatóbb, mint ha valami tragédia történt volna valamelyikükkel!
2012. aug. 28. 03:48
 5/5 anonim ***** válasza:
békülj ki az ellenségeddel és volt-nincs probléma... :)
2012. aug. 28. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!