Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kár volt kihagyni? Vegyétek figyelembe a lentieket!
A szituáció :
Anyum esküvőjén ott volt egyik volt osztálytársam (lány-ebből lehet gondolni hogy fiú vagyok)
Ugye egész éjszaka táncolt mindenki ment a mulatós, lassú meg lakodalmas muzsika :D Mindenki táncolt csak ő meg én nem. Én fényképeztem össze vissza ő meg csak ült. (hozzáteszem családjával együtt)
Nevelőapám (szóval nem apa-anya) barátai is ott voltak, akik nem tűrték hogy mi nem táncolunk. Összeállítottak minket a parkett közepére, hogy majd ők megtanítanak táncolni. (szokás szerint: fogd a derekát..kicsit lejjebb..még..még..lassúnál borulj össze vele. Közben ment a császárkörte, boroskóla meg a szokásos. (persze az ő szüleit is ittak és nem szóltak közbe, az enyémek meg még örültek is neki :) Éjszaka már táncolás közbe egyre jobban szorított simogatott, én is viszont. Aztán ahogy volt egy kis pihenő, leültem ő meg az ölembe ült és jött az hogy maradj nyugton odalent :D Már majdnem egy szobában kötöttünk ki hála a haveroknak, de nem mentem mert ennyi szülővel körülvéve túl rizikós lett volna :S
Azután a nap után nem beszélgettünk hogy mi is történt akkor.
Lehet hogy a csajból a pia hozta ki ezeket, de már nem hiszem hogy megtudom.
Szerintetek ott és akkor lehetett volna valami csak hülye voltam. Ti mit tettetek volna a helyemben ?
Most ugyan úgy barátok vagyunk mint előtte csak bánt, vagy legalábbis elgondolkodtat, hogy alakulhatott volna máshogy is !
Lehet, hogy hiba volt ez elmulasztani. De legalább nem gondolja azt rólad, hogy nyomulós k.csög vagy :D Aztán még bármi megtörténhet. Majd lesz más, és akkor már tudni fogod, hogy érdemes kihasználni a lehetőséget...
Én most voltam gólyatáborban, és szintén elég közel voltam egy kellemes együttléthez, de inkább nem tettem meg. Most már bánom, és azzal vigasztalom magam, hogy lesz más, és hogy még bármi megtörténhet :D
19/L
Kösz az értelmes válaszokat ! Ment a zöld kéz :)
De, téma még nincs lezárva...
Hasonló élmények ? Többiek hogy tettek volna ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!