Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kár volt kihagyni? Vegyétek figyelembe a lentieket!
A szituáció :
Anyum esküvőjén ott volt egyik volt osztálytársam (lány-ebből lehet gondolni hogy fiú vagyok)
Ugye egész éjszaka táncolt mindenki ment a mulatós, lassú meg lakodalmas muzsika :D Mindenki táncolt csak ő meg én nem. Én fényképeztem össze vissza ő meg csak ült. (hozzáteszem családjával együtt)
Nevelőapám (szóval nem apa-anya) barátai is ott voltak, akik nem tűrték hogy mi nem táncolunk. Összeállítottak minket a parkett közepére, hogy majd ők megtanítanak táncolni. (szokás szerint: fogd a derekát..kicsit lejjebb..még..még..lassúnál borulj össze vele. Közben ment a császárkörte, boroskóla meg a szokásos. (persze az ő szüleit is ittak és nem szóltak közbe, az enyémek meg még örültek is neki :) Éjszaka már táncolás közbe egyre jobban szorított simogatott, én is viszont. Aztán ahogy volt egy kis pihenő, leültem ő meg az ölembe ült és jött az hogy maradj nyugton odalent :D Már majdnem egy szobában kötöttünk ki hála a haveroknak, de nem mentem mert ennyi szülővel körülvéve túl rizikós lett volna :S
Azután a nap után nem beszélgettünk hogy mi is történt akkor.
Lehet hogy a csajból a pia hozta ki ezeket, de már nem hiszem hogy megtudom.
Szerintetek ott és akkor lehetett volna valami csak hülye voltam. Ti mit tettetek volna a helyemben ?
Most ugyan úgy barátok vagyunk mint előtte csak bánt, vagy legalábbis elgondolkodtat, hogy alakulhatott volna máshogy is !
Minden meg nem basz.tt pi.át a pokolban az orrodra húznak...
Remélem ezzel megválaszoltam a kérdést
persze,hogy kár volt kihagyni.
amúgy nekem is volt hasonló,viszont én próbáltam végigvinni.
táncoltam a csajjal a lagziban elég sokat,megnevettem,és amikor már mindenki részeg volt,tánc közben a kezét az álló farkamra tettem nadrágon keresztül.
egy kicsit fogta,majd elkapta a kezét.
aztán félrehúztam,meg akartam csókolni,és akkor lelépett,mert hogy fiatal vagyok hozzá.
17-18 voltam akkor,ő meg 26-27.
a szemét.
mondjuk ha finomabban nyomulok,akkor lehet összejött volna.
tudom,hogy ezt szeretik a csajok,azért is csináltam:D.
általában bejön,de jártam már többször is így azóta,mint vele.
ez az-az eset,amikor eldől,hogy játékból átfordul-e komolyba a szitu.
persze a játékos dugás is jó.
sőt idegennel úgy a legjobb:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!