Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez javíthat a dolgokon?
nem vagyok szép csaj 17éves, az arcommal van a baj, meg ha testileg vesszük akkor igazából 172 cm 55kg, nem csont sovány, de sztem ez még jónak számít
szóval ha az önbizalmamat növelem, ha csak látszólag is, akkor az sokat dobhat rajtam? mármint a szerény lányok akik nem szépek, már alapból a kerülendő kategóriába tartozznak ebben a korosztályban, v még más ban is
Szerintem ez mindenképp segítene, és mosolyogj sokat, próbálj meg pozitívan állni a dolgokhoz (magadat illetően is)! Hidd el, lesz olyan srác, akinek pont te fogsz tetszeni! ;) A külsőnél meg szerintem a belső értékek sokkal fontosabbak!
20 L
Hahó!...vkinek te leszel a legszebb, legszexibb, legvadítóbb csajszi. Ezen, ha akarsz sem tudsz változtatni. Bizony!
Merj csaj lenni! Magad sem fogod elhinni, mennyivel jobban észre fognak venni.
Sok sikert!
nagyképű sosem leszek abban biztos vagyok :) az nem az én stílusom
hát az arcommal....nem vagyok a legszebb
igazából már jó sok vissza jelzést kaptam róla hogy ez megerősödjön bennem, de gondoltam ebből is a legjobbat kéne kihozni, már rosszabb úgysem lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!