Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Javíthat ezen az összeköltözés?
Több éve vagyok már együtt a párommal, de csak most tudunk majd összeköltözni. Most jóval kevesebbet vagyunk együtt, mint azt én szeretném. És nem tudom, hogy ezen javítani vagy rontani fog az összeköltözés.
Mert nálunk most azért van sokkal kevesebb, mert amikor dolgozik, úgy elfárad, hogy már nincs kedve átjönni hozzánk (5 perc sétára lakom tőle). Vagy pl. dolgozik 4 napot (hétfőtől-csütörtökig), akkor legfeljebb vasárnap csinálunk valamit, mert ő addig pihen. Volt már, hogy átmentem hozzájuk szombat délután kettőkör, mert nem hittem el, hogy ő ennyire képes elfáradni 4 nap után, és tényleg akkor kelt fel. Szerintetek ez fog valamit változni, vagy csak annyi lesz a változás, hogy a közös lakásban fog napokig aludni? Én 30/N ő 35/F.
Köszönöm.
Azt még elfelejtettem írni, hogy mindketten a BKV-nál vagyunk sofőrök, tehát ugyanazt csinálom én is, mint ő, de én feleannyira sem fáradok el 4 nap után. Sőt, este amikor hazaérek még bőven lenne kedvem hancúrozni, neki meg átjönni sincs kedve.
Szerintem hagyd a fenébe.
Vagy nem is szeret igazán, vagy egy lusta disznó.
szerintem nem lesz jobb, mint tudjuk az embernek arra van ideje amire akar. Ha veled akarna lenni akkor fáradtan is veled akarna lenni, legfeljebb többet aludna ö mint Te.
De megpróbálni meg lehet nincs sok veszteni valód és ha számodra ez nem megfelelő ne húzd az időt, találsz olyat aki illik hozzád. Csak pörögnek az évek....
Köszönöm a válaszokat.
Tulajdonképpen azt nem értem, hogy hogy tud annyira elfáradni 4 nap munka után, hogy utána 2 napig alszik. Azt még valahol megértem, hogy este már nem jön át. De hogy hogy tud átaludni az egész hétvégét, azt nem. Én ledolgozom a 4 napot, a következőn felkelek mondjuk 10 kor, és kész, kipihentem magam. A következő napon már nem tudok 8 óránál többet aludni. Ő ezzel szemben felkel 10-kor, majd után lefekszik 2-kor alszik 6-ig, utána lefekszik 8-kor és másnap 10-ig alszik. És ez megy szinte minden szabadnapján.
Ismerek néhány kollégánk barátnőjét/feleségét, és ők is ugyanerre panaszkodnak, hogy a férjük/barátjuk 1 nap munka után 2 napot alszik. De látom, azért nem ez az általános. Csak mivel tőlük is ezt hallottam, nem gondoltam arra, hogy mást keressek, hiszen a többiek is ugyanezt csinálják.
Mivel a közös albérlet már megvan, én még adok neki egy esélyt, de ha nem változik, akkor mehet a levesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!