Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törték már össze a szíved?
Nekem nem, kevesek voltak ők ahhoz. PEdig összetörhetett volna a szívem, de úgy vagyok vele, felesleges ilyen olcsó szemetekért sírnom. Akárhogy is nézzük sok olcsó szemét van, fiúban is és lányban is. Nagyon félreismertem azokat akikkel eddig jártam, de nem sírtam utánuk és nem is fogok soha! Ha nekik nem kell a normális srác. Menjenek a pokolba!
20/F
Az a baj a mai velünk egykorúakkal hogy el vannak kényelmesedve, nem csak a városiak, de vidéken is, mindenki túl lusta ahhoz hogy megemberelje magát, inkább követi a főváros undorító stílusát, divatmajommá erkölcsi nullává válik, akit a normális moderált ember nem tart semminek és senkinek. Engem sokan lenéznek, mert konzervatív vagyok egy kicsit, normális vagyok, tisztelem a másikat, cserébe engem nem tisztel a kutya se, pedig lehetne, egyáltalán nem mutatok alázatot senki iránt, se fölényt amivel megsérteném. Egyszerűen az emberekben sorban pusztul el a komolyság, ész, önkritika, és ezáltal szánalmassá válik.
ŐSzinte leszek, én lenézem és gyűlölöm tiszta szívemből a divatmajmokat, cicafiúcskákat, a kis édes babaarcokat akik rózsaszínben járnak és a nők elolvadnak tőlük, a nagyképű okoskodókat sem tartom embernek, csak egy fán ragadt majomnak, az összeset.
20 éves vagyok, és így gondolkodom, volt két kapcsolatom, sokszor azt kívánom bár ne lett volna, de nem baj hogy lett, mert megerősödött bennem a tudat, hogy többet érek az ilyen féleszűeknél, és képes vagyok föléjük emelkedni. sajnos azt nem tudom találok e valakit valaha is, mert aki nekem való lenne az egy másik században élt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!