Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Törték már össze a szíved?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Törték már össze a szíved?

Figyelt kérdés
Hogyan élted túl?
2012. aug. 27. 21:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nekem nem, kevesek voltak ők ahhoz. PEdig összetörhetett volna a szívem, de úgy vagyok vele, felesleges ilyen olcsó szemetekért sírnom. Akárhogy is nézzük sok olcsó szemét van, fiúban is és lányban is. Nagyon félreismertem azokat akikkel eddig jártam, de nem sírtam utánuk és nem is fogok soha! Ha nekik nem kell a normális srác. Menjenek a pokolba!

20/F

2012. aug. 27. 21:34
 12/19 A kérdező kommentje:
Nektek is úgy volt, hogy egyik pillanatról a másikra megváltozott? Kifordult önmagából? Esetleg szépeket mondott, de az ellenkezőjét cselekedte?
2012. aug. 27. 21:40
 13/19 Anna Reverse válasza:
Lehet hogy ott volt a baj hogy kitárulkoztál,hogy mindent kimondtál amit ki lehetett mondani...ezeket inkább érezni és éreztetni kell...a szavak elrontanak mindent...
2012. aug. 27. 21:42
 14/19 anonim válasza:
#13-nak igaza van, én is mindig ott rontottam el, a szavaktól elriadnak a lányok, mert egyszerre éri őket minden érzésed. Egyszerűen szépen lassan kell felé közeledni, remélem ezzel tudtam segíteni a távoli jövődbe! :D
2012. aug. 27. 23:42
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem a kérdező hibája volt... mert most mi olyat mondhatott volna ami miatt szemétté válik? Egyszerűen az a probléma hgoy a csaj egy beképzelt elkényeztetett csitri, aki lenézi a férfiakat és önmagát isteníti, az én exem is ilyen. Nem bennünk van a hiba, minket vertek át. Nem mi tehetünk arról hogy a másik ilyen szemét, és ezt most fiúra lányra is értem.
2012. aug. 28. 00:17
 16/19 anonim ***** válasza:

Az a baj a mai velünk egykorúakkal hogy el vannak kényelmesedve, nem csak a városiak, de vidéken is, mindenki túl lusta ahhoz hogy megemberelje magát, inkább követi a főváros undorító stílusát, divatmajommá erkölcsi nullává válik, akit a normális moderált ember nem tart semminek és senkinek. Engem sokan lenéznek, mert konzervatív vagyok egy kicsit, normális vagyok, tisztelem a másikat, cserébe engem nem tisztel a kutya se, pedig lehetne, egyáltalán nem mutatok alázatot senki iránt, se fölényt amivel megsérteném. Egyszerűen az emberekben sorban pusztul el a komolyság, ész, önkritika, és ezáltal szánalmassá válik.

ŐSzinte leszek, én lenézem és gyűlölöm tiszta szívemből a divatmajmokat, cicafiúcskákat, a kis édes babaarcokat akik rózsaszínben járnak és a nők elolvadnak tőlük, a nagyképű okoskodókat sem tartom embernek, csak egy fán ragadt majomnak, az összeset.

20 éves vagyok, és így gondolkodom, volt két kapcsolatom, sokszor azt kívánom bár ne lett volna, de nem baj hogy lett, mert megerősödött bennem a tudat, hogy többet érek az ilyen féleszűeknél, és képes vagyok föléjük emelkedni. sajnos azt nem tudom találok e valakit valaha is, mert aki nekem való lenne az egy másik században élt.

2012. aug. 28. 00:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Egyszóval, még azt hozzátenném, normális nőt aligha találok, sajnos még nem találkoztam olyannal, mondani könnyű hogy van, de találni mégsem tud az ember.
2012. aug. 28. 00:26
 18/19 anonim ***** válasza:

Igen

eddig sehogy...

2012. aug. 28. 03:01
 19/19 A kérdező kommentje:
Ez így azért elkeserítő...
2012. aug. 28. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!